Obranio naslov prvaka

VIDEO Tako to radi Deontay Wilder: Pogledajte još jedan sjajan nokaut Brončanog Bombardera

19.5.2019. u 8:44/ Vijesti.hr

Baš kad su svi mislili da se ispuhao, minutu prije kraja prve runde skupio je još malo snage i krenuo u još jednu kanonadu kojom je dovršio posao

Devet puta napadnuta je titula prvaka u teškoj katgoriji Deontaya Wildera, a nakon tih napada još uvijek on drži pojas u verziji WBC. Wilder je na svoj, sirov, ali vrlo moćan način stigao na novog nokauta u orvoj rundi protiv Dominica Breazeala.

Izazivač nije u ringu pokazao gotovo ništa. Dvije minute trajala je borba u Barclays Centru u Brooklynu, a nešto više od 13 tisuća gledatelja iz platilo je masno ulaznice za jako malo vremena u ringu i nekoliko snažnih udaraca.

"Sve je večeras izašlo iz mene. Dugo smo se pripremali. Između nas je bilo puno animoziteta i večeras je sve izašlo. Zbog toga je boks sjajan sport", rekao je nakon meča Wilder.

Wilder je, kao i uvijek, naizgled boksao divlje i neubuzdano. Ulazio je u nekoliko onih svojih serija gdje ide naprijed sve dok mu protivnik ne padne na pod. Baš kad su svi mislili da se ispuhao, minutu prije kraja prve runde skupio je još malo snage i krenuo u još jednu kanonadu kojom je dovršio posao u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ubojita ljevica Rusa

Boksački spektakl s Wembleyja samo na RTL-u: Joshua poručuje da će biti prvi koji je nokautiaro Povjetkina

Više s weba