OGLAS

Objasnio situaciju

Vladimir Kličko iskreno: 'Nemam ništa protiv sportaša, ali oni predstavljaju režim!'

Image
Foto: RTL

Vladimir Kličko se zajedno sa svojim bratom Vitalijem dragovoljno prijavio u ukrajinsku vojsku kako bi zaustavio rusku agresiju.

3.3.2022. u 10:33/ L.T./HINA

Bivši svjetski profesionalni teškaški boksački prvak Vladimir Kličko izjavio je kako je ponosan na ujedinjenu reakciju sportskog svijeta koji je izbacio ruske i bjeloruske reprezentacije i sportaše iz međunarodnih natjecanja nakon invazije na njegovu domovinu Ukrajinu.

"Ponosan sam na svjetsku ujedinjenost i kada vidim da sportske zajednice stoje zajedno - Međunarodni olimpijski odbor, boksački savezi, UEFA, FIFA, Formula 1 - svi zabranjuju natjecanje ruskim ekipama.


Image
Upućeno Vladimiru Putinu

Nova žestoka poruka Vladimira Klička: 'Želi ponovno uspostaviti carstvo čiji pad nikada nije prihvatio'

Image
Upućeno Vladimiru Putinu

Nova žestoka poruka Vladimira Klička: 'Želi ponovno uspostaviti carstvo čiji pad nikada nije prihvatio'

"Nemam ništa protiv sportaša, ali oni predstavljaju režim, a samim time u neku ruku i poveznicu s ratom. Sve dok se rat ne zaustavi, ne činimo dovoljno, ali važno je pokazati kako sportskom svijetu ovaj rat nije prihvatljiv", rekao je Vladimir Kličko za Sky Sports te dodao:

"Ovo je vrlo izazovno vrijeme za život Ukrajinaca. Nikada mi nije palo na pamet da ću biti suočen s ratom. Čujete i vidite eksplozije, uništena vozila, zgrade, spsolutno je zastrašujuće što rat donosi. Ponosan sam na ukrajinski narod jer se držimo zajedno. Nikada nisam bio ponosniji što sam Ukrajinac nego sada".

Vladimir Kličko se zajedno sa svojim bratom Vitalijem, također bivšim svjetskim boksačkim prvakom, a sada gradonačelnikom Kijeva dragovoljno prijavio u ukrajinsku vojsku kako bi zaustavio rusku agresiju.

S njima je i aktualni svjetski prvak po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO Oleksandr Usik, dok se bivši tenisač Sergij Stahovski prijavio u pričuvni sastav ukrajinske vojske.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
FNC 13

Joksović za kraj večeri 'ugušio' Lazića


Više s weba