Boksački spektakl u Los Angelesu

Wilder ne popušta u prgavosti uoči velike borbe: 'Nokautirat ću Furyja za Ameriku'

28.11.2018. u 19:41/ Antonio Vuksanović

Wilder i Fury još uvijek su neporaženi u teškoj kategoriji, a meč ovog vikenda bit će za WBC pojas kojeg drži sjajni Amerikanac

Tri su dana ostala do prave boksačke poslastice u teškoj kategoriji. Deontay Wilder protiv Tysona Furyja, uživo iz Los Angelesa u prijenosu na RTL-u. 

Prije samog meča, boksači su posjetili nekoliko gradskih vatrogasnih postaja, te vatrogascima koji su posljednjih tjedana gasili požare u Kaliforniji dijelili ulaznice za spektakl u Staples Centru

Wilder i Fury još uvijek su neporaženi u teškoj kategoriji, a meč ovog vikenda bit će za WBC pojas kojeg drži sjajni Amerikanac. Poznati po prgavoj naravi, boksači su u sličnom ritmu nastavili i u vatrogasnoj opremi.

"Da moram ovo nositi svaki dan, to bi bilo ludo. Ali kada oni naprave svoj posao i kada spašavaju živote, od toga se osjećaš još bolje. Baš kao kada ja nokautiram Furyja za Ameriku, od toga ću se osjećati sjajno", rekao je Wilder uoči borbe protiv Tysona Furyja.

Prijenos počinje u noći sa subote na nedjelju u tri ujutro, a snimku donosimo u nedjelju popodne. Uz vas će biti komentatori Antonio Vuksanović i Mario Preskar.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Otvorio ga Alen Babić

RTL ušetao u 'Najjači boksački kamp na svijetu': Pogledajte kako to izgleda

Više s weba