JASAN I GLASAN

Dok čeka borbu karijere: Filip Hrgović poslao jasnu poruku boksačkom King Kongu

Image

Filip Hrgović

Foto: AP Images

Filipu Hrgoviću bi ovih dana trebala biti potvrđena borba karijere protiv dosad najpoznatijeg i najopasnijeg protivnika, pobjednik ide na Oleksandra Usika.

4.1.2022. u 9:41/ rtl.hr

Luis Ortiz ima nekoliko dana za prihvatiti ponudu za meč koji će odlučiti tko će biti obavezni izazivač teškaškog svjetskog prvaka prema IBF-u.

Luis Ortiz bi trebao biti Filipov sljedeći protivnik. Prije nekoliko dana je 42-godišnji Kubanac pobijedio Charlesa Martina. Nakon borbe "King Kong" Ortiz kako ga nazivaju, poručio je Hrgoviću kako će do borbe za naslov morati ići preko njega.

Filipu Hrgoviću tako najvjerovatnije slijedi borba karijere koja će ga gurnuti direktno prema največim i najbolje rangiranim borcima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime pobjednik borbe između Luisa Ortiza i Filipa Hrgovića biti će obavezni i dirketni izazivač za pojas IBF-a koji trenutno drži Oleksandar Usik.

Image
ROMANSA

Ljubavna priča Marka Tolje i supruge Ane: Upoznali su se na društvenim mrežama, a njezina želja je biti što manje eksponirana

Image
ROMANSA

Ljubavna priča Marka Tolje i supruge Ane: Upoznali su se na društvenim mrežama, a njezina želja je biti što manje eksponirana

''Usik me iznenadio jer sam mislio da će Joshua pobijediti. Nisam bio fan Usikovih predstava, mislio sam da nema dovoljno snage za teškaša, ali je pokazao suprotno. Zbilja se želim boriti s najvećim teškašima, Usikom, Joshuom, Furyjem. Stvarno me nije briga. Nadam se da ću slaviti u IBF-ovom meču za izazivača i dobiti priliku za borbu s Usikom ili Joshuom ili možda Furyjem u nekom scenariju'', rekao je Hrga i zaključio:

Upravo se čita

Image
tihomir gvardiol

FOTO Otac Joška Gvardiola na dan utakmice snimljen na poslu u zagrebačkoj ribarnici. Posjetila ga poznata lica

''Ovo je uzbudljivo vrijeme za tešku diviziju, ali ne želim razmišljati o previše opcija. Prošle sam godine naučio da puno toga može poći po krivu. Opušten sam i spreman. Nadam se da ću se boriti još deset godina, idem korak po korak.'

Više s weba

Pročitajte još

Image
OVO NIJE OČEKIVALA

Najpoznatija hrvatska navijačica privukla neželjenu pažnju: Opet hoda po žici katarskih zakona

Više s weba