JAVNA MOLITVA

Igor Štimac se pomolio putem Facebooka

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski izbornik je današnji dan, u kojem njegova momčad igra važnu utakmicu protiv Srbije, počeo - molitvom. I to vrlo javnom, ispisanoj na vlastitoj Facebook stranici.

22.3.2013. u 10:25/ RTL

"Oče moj, dolazim u tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Dolazim naći mudrost da ne pravim nerazborite greške, tako da znam kada treba govoriti, a kada ostati u šutnji, kada djelovati, a kada ne.

Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete. Dolazim naći hrabrost da budem strpljiv, da ne izgubim nadu, da prihvatim razočarenje, znajući da ćeš Ti sve okrenuti na moje dobro.

Dolazim naći ljubav, tako da me ništa ne učini ogorčenim, tvrdim i neljubaznim. Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom, tako da to bude dan bez ikakve žalosti.

Oče, Ti si moja providnost, znam da ćeš Ti providjeti sve moje potrebe. Oče Ti si moj zaštitnik, sačuvaj me ovoga dana od svih  mračnih sila, prekrij me predragocjenom Krvlju Tvoga Sina Isusa i okruži me svojim anđelima.  Ovo Te molim u Isusovo Ime. Amen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala Vam svima na tisućama poruka podrške...

Vaš izbornik".

Upravo se čita

Image
napredak tehnologije

'Nebo više nije granica'. Na letovima uskoro pozivi s mobitela i korištenje aplikacija

Image
Foto: Sceenshot
Image
Sceenshot

Osim što je objavio tekst molitve, Igor Štimac se zahvalio svima na "tisućama poruka podrške", a tijekom jutra na svom Facebooku profilu postavio je i brojne navijačke fotografije.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Blanka pobijedila u Rimu

Više s weba