LEGENDA NE MIRUJE

Aco Petrović prozvao Partizan i zapalio regiju: 'Jednome se sprema stečaj, a drugome Euroliga'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Petrović je prije mjesec dana pokrenuo Akciju za spas Cibone no 8. srpnja je istu prekinuo. Nije naveo detaljne razloge, ali po svemu sudeći radi se o manjku interesa javnosti

16.7.2022. u 19:31/ RTL Sport

Aleksandar Petrović vrlo je aktivan na Twitteru te gotovo svakodnevno komentira zbivanja u i oko Cibone čak i nakon što je odustao od akcije njenog spašavanja.

Njegove posljednje objave su bocnule košarkaškog velikana iz susjedne Srbije, Partizan.

'"Komparirajući situaciji u regiji, vidimo da se jednom klubu (dug 5.000.000 E) sprema stečaj i nestajanje, a drugom (dug 7.000.000 E) sprema igranje u Euroligi", napisao je Petrović. Nije naveo o kojem se klubu radi, ali nedavno je sam predsjednik Partizana objavio kako je klub dužan sedam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je Petrović na koji je klub mislio u idućoj objavi u kojoj je odgovarao na kritiku jednog ljubitelja košarke iz Srbije koji ga je optužio za licemjerje.

"Nikakvo selektivno gledanje i licemjerje. Samo iznošenje činjenica gdje su dva košarkaška branda danas! I Partizanu puno sreće u Euroligi!", konstatirao je Petrović.

Upravo se čita

Image
KRAJ DRAME?

Prijelomna vijest: Gradski ured odlučio da Antolić neće biti smijenjen, Mamić gubi nadu

Napomenimo, Petrović je prije mjesec dana pokrenuo Akciju za spas Cibone no 8. srpnja je istu prekinuo. Nije naveo detaljne razloge, ali po svemu sudeći radi se o manjku interesa javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRAMOTNO

Jeste li čuli za KK S***e i KK Bogatstvo? U Košarkaškom savezu Grada Zagreba očigledno jesu

Više s weba