Divlji zapad NBA lige

NBA dobiva novi 'dream team': Durant se odlučio pridružiti LeBronu Jamesu?

Image

Durant i James

Foto: AP Images

Lakersi pokušavaju ovog ljeta oko Lebrona Jamesa izgraditi momčad koja će konkurirati za naslov prvaka, a Durant bi toj momčadi dao veliku konkurentnost, s obzirom da bi došao iz trenutno najjače momčadi u ligi.

18.9.2018. u 11:24/ Marin Karadžija

Dovoljno je bijesa NBA fanova navukao Kevin Durant kad je napustio Oklahoma City i pridružio se ionako moćnim Golden State Warriorsima da bi ponovo, kako tvrde američki izvori, promijenio klub i pridružio se LeBronu Jamesu u Los Angeles Lakersima.

Durant je, kako navodi cijenjeni sportski novinar Brandon Robinson, proveo poslijepodne s LeBronom Jamesom i njihovim menadžerima te tvrdi da je gotovo sigurno da će se Durant sljedeće sezone pridružili Lakersima.

Lakersi pokušavaju ovog ljeta oko Lebrona Jamesa izgraditi momčad koja će konkurirati za naslov prvaka, a Durant bi toj momčadi dao veliku konkurentnost, s obzirom da bi došao iz trenutno najjače momčadi u ligi. Durantulu zasigurno privlači i 40 milijuna dolara koje Lakersi imaju na raspolaganju za plaće novim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je u notornom trasnsferu u trenutku povećanja salary capa prešao u Golden State Warriorse i tako postao članom jedne od najjačih NBA momčadi svih vremena. Dva puta je osvojio NBA naslov te u oba finala bio proglašen najkorisnijim igračem.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Protiv Srbije i Bugarske

Hrvatske košarkašice saznale protivnice u kvalifikacijama za EP 2023.

Više s weba