hrvati oduševljavaju / Odlični Šarić popravio učinak karijere, vrlo solidan i Ivica Zubac

Image
Foto: AP

Dario Šarić po tko zna koji put ove sezone predvodio je momčad Philadelphia 76ersa, koja je poražena u gostima kod Portlanda tek u produžetku. Dario je ostvario najbolji učinak karijere, a odličan je bio i Ivica Zubac u prvoj utakmici u dresu Lakersa nakon ozljede

10.3.2017.
8:14
AP
VOYO logo

Dario Šarić popravio je najbolji učinak karijere u porazu Philadelphia 76ersa u gostima kod Portland Trail Blazersa, javlja Sportnet. Slavili su domaćini 114:108 nakon produžetka, fenomenalnu partiju u dresu Portlanda imao je Jusuf Nurkić.

U odličnoj utakmici u Portlandu Robert Covington je sa zvukom sirene donio produžetak Philadelphiji (97:97), no u produžetku je domaća momčad bila bolja i sa 17:11 osigurala pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Cedevite, Jusuf Nurkić, odigrao je sinoć najbolju utakmicu svoje NBA karijere, predvodio je Portland s 28 koševa, 20 skokova, osam asistencija i šest blokada. Damian Lillard dodao je 24 poena, C.J. McCollum zaustavio se na 23 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić ponovno je bio fantastičan u dresu 76ersa, koje je s 28 poena (2/3 za 1, 7/9 za 2, 4/7 za 3), devet skokova, asistencijom i dvije ukradene lopte predvodio protiv Trail Blazersa. Još je jednom ove sezone popravio učinak karijere po broju poena.

Robert Covington dodao je 24 poena i 13 skokova, u redove ozljedama izmučenih gostiju iz Philadelphije vratio se Jahlil Okafor, večer je okončao s 24 poena i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale izvještaje pročitajte na stranicama Sportneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo