SJAJNI RIJEČKI LJEVAK

Leovac dobio dozvolu, Kovač sretan zbog nove opcije

Image

Rijeka, Marin Leovac

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon odličnih igara u dresu Rijeke, Marin Leovac dobio je i dozvolu FIFA-e da ubuduće može nastupati za hrvatsku reprezentaciju. Niko Kovač je tako dobio još jednu opciju više na uvijek problematičnom lijevom beku.

21.10.2014. u 12:51/ RTL|Hina

Branič hrvatskog doprvaka Marin Leovac dobio je dozvolu FIFA-e za nastupanje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju objavio je Hrvatski nogometni savez.

"Nakon što je HNS dostavio FIFA-i potvrde iz nacionalnih saveza Austrije i BiH kako Leovac nije nastupao za njihove mlađe dobne kategorije u službenim natjecanjima, svjetska nogometna organizacija složila se kako ne vidi zapreke njegovom igranju za Hrvatsku, ako su zadovoljeni svi uobičajeni uvjeti za nastupanje za reprezentaciju", objavio je HNS.

"Drago mi je što se na pozitivan način za nas rasplela ova tema i što je Marin sada kandidat za A selekciju. Na njemu je da nastavi s dobrim igrama u dresu Rijeke, pratit ćemo ga kao što pratimo i sve ostale kandidate", izjavio je izbornik Niko Kovač.

Leovac je rođen u Jajcu (BiH), a karijeru je započeo u Austriji gdje je igrao za Sportunion Aschbach, USV Oed/Zeillern i Austriju iz Beča prije no što je 2014. godine stigao u Rijeku. Do sada nije nastupao niti za jednu nacionalnu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bogati Talijan preuzeo Rijeku

Više s weba