NAPADAČI U FORMI

'Mihajlović bi zbog Mandže već trebao biti na psihijatriji'

18.3.2013. u 12:43/ RTL

Na pitanje brine li se zbog dobre forme srpskih napadača u posljednje dvije utakmice, izbornik Igor Štimac je odgovorio : 'Ako bih se ja brinuo zbog njih, onda bi Mihajlović već trebao biti na psihijatriji zbog Mandže, Olića, Jelavića i Dudua'.

U Zagrebu se okupila većina reprezentativaca, čeka se samo ekipa iz kijevskog Dinama koja će stići u ponedjeljak kasnije popodne. Hrvatskog izbornika Igora Štimca veseli forma gotovo svih njegovih igrača koja je na zavidnoj razini.

U maksimirskom obračunu Štico očekuje sva tri boda kojima će, kaže, Srbiju izbaciti iz daljnje borbe, a potom će se sve rješavati s Belgijom. Izbornik je dodao kako ima iskustvo igranja ovakvih utakmica i zna što treba napraviti da njegovi dečki ne bi izgorjeli u prevelikoj želji.

Što se tiče skorašnjeg suparnika, Štimac je istaknuo kako Srbi dosta osciliraju i da mu je teško reći što mogu ponuditi u Maksimiru.

Image

Siniša Mihajlović mihajlović

Foto:
Image

Siniša Mihajlović mihajlović

Na pitanje brine li se zbog dobre forme srpskih napadača u posljednje dvije utakmice, izbornik je odgovorio : "Ako bih se ja brinuo zbog njih, onda bi Mihajlović već trebao biti na psihijatriji zbog Mandže, Olića, Jelavića i Duda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obranu, kao najjači dio njihove momčadi, istaknuo je i Vedran Ćorluka.

"Imena izazivaju respekt, ali s obzirom na odigrane utakmice do sada i kako smo mi igrali u obrani, ne vidim neku posebnu prednost za njih. Svjesni smo što nam ova utakmica znači bodovno, i ja i moji suigrači", rekao je Čarli.

Upravo se čita

Image
EUROPARLAMENTARAC

Picula: 'Hrvatska treba sudjelovati u obuci Ukrajinaca, ali vlada to loše komunicira'

Nakon druženja s medijima, izbornik s nekim članovima stručnog stožera ide u inspekciju terena na Maksimiru jer ga brine kiša, pa se još ne zna gdje će reprezetativci trenirati.

Više s weba

Pročitajte još

Image
PETI PUT

Sevilla osvojila Kup kralja

Više s weba