NEVJEROJATNA IGRA BROJKAMA

Murrayev naslov u znaku broja 7

Image
Foto: AP

Trijumf Andyja Murraya u Wimbledonu izazvao je eurupcije oduševljenja diljem Velike Britanije, a vodeći otočki mediji smatraju kako bi škotskog tenisača trebalo odlikovati titulom viteza.

8.7.2013. u 10:44/ M.B./Hina

LONDON - Murray je pobjedom protiv Đokovića postao prvi britanski pobjednik u Wimbledonu nakon Freda Perryja kojem je to uspjelo 1936. godine.

"Ustani sir Andrew, vitez svetog grala," stoji na naslovnici Timesa. "Daily Mail" je u tekstu pod naslovom "Murray veličanstveni" naglasio kako su Andyjev trijumf s tribina pratili britanski premijer DavidCameron, brojne Hollywoodske zvijezde kao što su GerardButler i BradleyCooper, nezaobilazni David i VictoriaBeckham, kao i nogometna zvijezda WayneRooney.

"Daily Mirror" slavi novog britanskog junaka u tekstu pod naslovom "Povijest u njegovim rukama", dok je "The Telegraph" efektno izvukao naslov "Murray - prvi Britanac koji je osvojio Wimbledon u kratkim hlačama"

Dio medija se poigrao i s brojkama pa tako nije prošlo nezamijećeno kako je Murray slavio "sedmog dana u tjednu, sedmog dana u sedmom mjesecu nakon 77 godina čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvak", "Veliki Britanac", "Napokon" "Veliki Murray" samo su neki od naslova koji su preplavili britanski tisak.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Blanka pobijedila u Rimu

Više s weba