VRATAR U TRANSU

Nevjerojatno: Obranio tri jedanaesterca zaredom!

Image
Foto: Sceenshot

Neobična snimka dolazi iz Bolivije gdje je vratar Oriente Petrolera, Carlos Erwin Arias, obranio čak tri jedanaesterca u nizu nakon što je sudac dvaput tražio ponavljanje izvođenja udarca s bijele točke.

23.10.2012. u 10:46/ RTL

Dvoboj bolivijskog prvenstva između Universitarija i Oriente Petrolera završio je 1:1, a priča dana postao je vratar gostujućeg sastava Carlos Erwin Arias.

Pri rezultatu 1:0 domaćini su izborili i jedanaesterac koju su mogli pretvoriti u sigurno vodstvo, no tada su se na terenu dogodili nevjerojatne scene.

Jose Gabriel Rios izveo je nastrožu kaznu koju mu je Arias obranio, no sudac je tražio ponavljanje jer je vratar Orientea prerano istrčao s linije.

Unatoč prosvjedima gostiju, sudac Eberth Cuellar nije promijenio svoju odluku pa je Rios ponovno izveo udarac s bijele točke. Na njegovu žalost, Arias ga je opet pročitao i nogama obranio udarac te počeo slaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali... slavio je prerano jer je sudac na signalizaciju pomoćnika opet zatražio ponavljanje penala zbog preranog istrčavanja s linije. 

Ovoga puta gosti su izgubili živce, razmišljali su čak i o napuštanju travnjaka, a cijeli je prekid potrajao čak 10 minuta.

Upravo se čita

Image
predio Meterize

FOTO Noćas gorio stan u Šibeniku, stanari zgrade evakuirani, tri osobe zatražile pomoć liječnika

Sudačka odluka se nije promijenila i treći jedanaesterac u nizu izveo je Edgar Escalante, no vratar Orientea nije se dao svladati.

Više s weba

Pročitajte još

Image
HNS DOGOVORIO SURADNJU

Strani suci će suditi u HNL-u! Stižu s drugog kraja Mediterana

Više s weba