BEZ OKLIJEVANJA

Austrija upalila alarm za uzbunu: Dalić ekspresno pozvao tri nova igrača za Francusku

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Borna Sosa, koji je zamijenjen na poluvremenu utakmice s Austrijom zbog problema s aduktorom, nastavlja terapije pod nadzorom liječničke službe reprezentacije

4.6.2022. u 15:26/ RTL Sport/HINA

Mladi hrvatski U-21 reprezentativci Luka Sučić, Josip Stanišić i Josip Šutalo priključit će se u Splitu A reprezentaciji i biti na raspolaganju za predstojeće lipanjske utakmice u Ligi nacija, objavio je HNS.

Sukladno prethodnom dogovoru Izbornika A reprezentacije Zlatka Dalića i izbornika U-21 reprezentacije Igora Bišćana, Sučić, Stanišić i Šutalo krenuli su poslije kvalifikacijske utakmice za Euro U-21 protiv Norveške prema Splitu i bit će u kadru Vatrenih za utakmice Lige nacija protiv Francuske (Split, 6. lipnja), Danske (Kopenhagen, 10. lipnja) i još jedne utakmice protiv Francuske (St. Denis, 13. lipnja).

Image
Susjedstvo priča o Vatrenima

Težak poraz Hrvatske odjeknuo u regiji: Evo kako srpski mediji komentiraju debakl protiv Austrije

Fotogalerija
Image
Susjedstvo priča o Vatrenima

Težak poraz Hrvatske odjeknuo u regiji: Evo kako srpski mediji komentiraju debakl protiv Austrije

Fotogalerija

Borna Sosa, koji je zamijenjen na poluvremenu utakmice s Austrijom zbog problema s aduktorom, nastavlja terapije pod nadzorom liječničke službe reprezentacije koja će pratiti tijek njegova oporavka i u dogovoru s izbornikom Dalićem donijeti odluku o njegovim idućim nastupima.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IPAK OPTIMIZAM

Liječnik Vatrenih za RTL o Gvardiolu: 'Moram priznati da je i mene zabrinula vijest...'

Više s weba