SPREMA SE IZNENAĐENJE

Berlusconi želi Josipa Šutala? Čeka se ponuda koja će zatresti Maksimir

Image

Josip Šutalo u najboljoj momčadi HNL-a u sezoni 2021/2022

Foto: Pixsell

Mnoge će začuditi da novi prvoligaš na oku ima mladića čija cijena zasigurno neće biti niža od 10 milijuna eura no stvari postaju jasnije kada se zna da je njen vlasnik Silvio Berlusconi, a direktor Adriano Galliani

12.7.2022. u 9:32/ RTL Sport

Josip Šutalo je predstavama u dresu Dinama i hrvatske reprezentacije krajem prošle sezone privukao golemu pozornost na sebe te je jedan od glavnih prodajnih izložaka maksimirskog kluba u ovom prijelaznom roku.

Spekulira se o interesu europskih velikana za njegove usluge no Sportske novosti pišu kako je najbliža njegovom dovođenju talijanska Monza. Mnoge će začuditi da novi prvoligaš na oku ima mladića čija cijena zasigurno neće biti niža od 10 milijuna eura no stvari postaju jasnije kada se zna da je njen vlasnik Silvio Berlusconi, a direktor Adriano Galliani.

Image
Stoperi Modrih

Šutalo i Šutalo: Po čemu još su ovi Dinamovi perspektivni 22-godišnjaci slični?

Image
Stoperi Modrih

Šutalo i Šutalo: Po čemu još su ovi Dinamovi perspektivni 22-godišnjaci slični?

Isti list tvrdi da bi u Maksimir uskoro trebala stići ponuda od 13 milijuna eura na koju bi se moglo nadograditi i dodatnih 5 ako Monza ostane u ligi. Novi Berlusconijev klub ima velike ambicije te je već do sada doveo šest pojačanja. Nova lica u svlačionici su Alessio Cragno, Matteo Pessina, Andrea Carboni, Stefano Sensi, Andrea Ranocchia i Samuele Birindelli. Ono što dodatno fascinira jeste da su najavili dovođenje Luisa Suareza i Edisona Cavania.

Ako Monza ostvari sve što je planirala, ne bi bilo čudno da i Šutalo tamo nastavi karijeru usprkos tome što se pretpostavljalo da će mladi stoper završiti u nekom većem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
IPAK OPTIMIZAM

Liječnik Vatrenih za RTL o Gvardiolu: 'Moram priznati da je i mene zabrinula vijest...'

Više s weba