Je li ovo opravdano?

Dalić objasnio zašto je Nikola Vlašić dobio poziv u reprezentaciju i zaprepastio mnoge: 'To bi ga dotuklo'

Image

Novi popis Zlatka Dalića je interesantan zbog nekih novih imena, ali i zbog izostanka nekih imena koja su bila redovita na okupljanjima.

16.5.2022. u 12:56/ RTL Sport

 Hrvatsku nogometnu reprezentaciju od 3. do 13. lipnja očekuju četiri utakmice u Ligi nacija, u Osijeku protiv Austrije (3.6.), u Splitu protiv Francuske (6.6.) te gostovanja u Kopenhagenu (10.6.) i Parizu (13.6.), a izbornik Zlatko Dalić je za tu akciju složio popis sa 29 igrača te uputio još šest pretpoziva.

Image
Gledajte na RTL.hr

Zlatko Dalić objavio vrlo zanimljiv popis reprezentativaca: 'Modrić, Brozović i Kovačić neće igrati sve utakmice'

Image
Gledajte na RTL.hr

Zlatko Dalić objavio vrlo zanimljiv popis reprezentativaca: 'Modrić, Brozović i Kovačić neće igrati sve utakmice'

Reprezentacija će se okupiti 30. svibnja u Zagrebu, gdje će trenirati do 2. lipnja kad će otputovati u Osijek, gdje će dan poslije (20.45 sati) započeti novi ciklus igranja u UEFA Ligi nacija.

Na popisu je nekolicina novih igrača, zbog ozljede je otpao Dejan Lovren, Lovre Kalinić je izostavljen u dogovoru s izbornikom, a Bruno Petković nije dobio ni pretpoziv.

Za razliku od Brune Petkovića, koji nije dobio izbornikovo povjerenje za ove akcije, Nikola Vlašić je unatoč maloj minutaži u West Hamu i dalje na reprezentativnom popisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola Vlašić ima moje ogromno povjerenje i žao mi je što ne igra. Mi ga trebamo i ne želim ga izgubiti. Nepozivanje u reprezentaciju bi ga dotuklo i ja ga hoću vratiti u život koliko god je to moguće. Dobit će svoju šansu. I Nikola je svjestan toga da mora igrati, tako da sam siguran da će donijeti najbolju odluku tijekom ljeta. Bio je jedan od naših najboljih igrača u kvalifikacijama i znam koliko on vrijedi, koliko može", naglasio je Dalić.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IPAK OPTIMIZAM

Liječnik Vatrenih za RTL o Gvardiolu: 'Moram priznati da je i mene zabrinula vijest...'

Više s weba