SUPERSPORT HNL / Gorica i Slaven remizirali u odgođenoj utakmici: Domaćini tri utakmice bez pobjede

Image

U odgođenom susretu 15. kola SuperSport HNL-a Gorica i Slaven Belupo su odigrali 1-1.

31.10.2022.
16:30
VOYO logo

Utakmica između Gorice i Slavena Belupa trebala se igrati u nedjelju, ali je odgođena zbog magle. Matko Zidrum je doveo goste u vodstvo u 10. minuti, međutim već u 21. minuti Belupo je ostao s igračem manje nakon što je zbog dva žuta isključen Mateo Kocijan. Gorica je izjednačila u trećoj minuti nadoknade prvog dijela, a pogodak je postigao Nikola Vujnović. U nastavku više nije bilo golova.

"Fenjeraš" HNL-a Gorica je ovim bodom prekinula niz od četiri uzastopna poraza, međutim u zadnjih 11 kola osvojila je samo dva boda. S druge strane Slaven Belupo je nakon dvije pobjede produžio niz bez poraza na tri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu priliku na utakmici imali su gosti u devetoj minuti. Pucao je Ante Crnac, ali je Ivan Banić sjajno obranio izbacivši loptu u korner. No, u nastavku akcije gosti su poveli. Udarac iz kuta je izveo Talys, a najviši u skoku bio je Matko Zidrum pogodivši glavom za vodstvo gostiju.

U 18. minuti gostujućim vratima je zaprijetio Luka Kapulica udarcem sa 20-tak metara, no Ivan Čović je bio spreman. Tri minute kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je Mateo Kocijan isključen zbog drugog žutog kartona. Prvog je zaradio u 14. minuti, a drugog samo sedam minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 17-godišnji Kapulica bio je blizu izjednačenja u 30. minuti, pucao je s ruba kaznenog prostora. Međutim, Čović je još jednom obranio. Dvije minute kasnije Kapulica je ponovo pucao s ruba kaznenog prostora, no gostujući vratar je još jednom odlično reagirao. Gorica je u trećoj minuti nadoknade ipak uspjela izjednačiti. Momčilo Raspopović je ubacio pred gola, lopta se odbila do Nikole Vujnović koji se odlično snašao pogodivši za 1-1. Unatoč činjenici da je imala igrača više, Gorica u nastavku nije uspijevala probiti blok gostiju. Domaćin je dominirao, ali bez konkretnog učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo