NOVO IME MEĐU VRATNICAMA

Hajduk pronašao zamjenu za Lovru Kalinića: 'Došao sam u najveći klub u regiji'

Image

Radi se o prošlosezonskom kapetanu Istre 1961 koji jako dobro poznaje ligu osobi s izraženim liderskim karakteristikama, vrataru koji u svojoj biografiji ima iskustvo treniranja i igranja u Bayern Münchenu.

30.11.2022. u 13:26/ Danas.hr

Ivan Lučić novi je vratar Hajduka. Nakon što je prošao liječničke testove, 27-godišnji Lučić danas se predstavio na Poljudu. U Hajduk stiže kao slobodan igrač nakon što je bio član Istre 1961, s kojom je raskinuo ugovor. Lučić je potpisao ugovor na godinu i pol dana, a nosti će dres s brojem 13.

"Nakon teške ozljede našeg kapetana Lovre Kalinića morali smo brzo reagirati, skautirali smo i analizirali nekoliko vratara i odlučili se za Ivana Lučića. Radi se o vrataru koji je dobar u svim fazama nogometne igre s izraženo kvalitetnom igrom nogom te izlascima na centaršuteve. U dobrom je fizičkom stanju, a zimska pauza će mu odlično doći za adaptaciju na našu momčad. Smatram da će biti pozitivna konkurencija našim vratarima i gurati ih na svakoj utakmici i treningu prema naprijed", rekao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Lučić: Hajduk je najveći klub u regiji
"Doći u najveći klub u regiji je predobar osjećaj da bi ga sada mogao opisati riječima. Dugo godina poznajem Lukasa Grgića, igrao sam u Austriji puno puta protiv njega, on mi je rekao sve najbolje o klubu, gradu, igračima i jedva čekam krenuti. Kroz karijeru sam prošao dosta klubova, između ostalog i Bayern, siguran sam da mogu puno pomoći mlađima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ligu dobro poznajem, u HNL-u sam odigrao skoro 80 utakmica, tako da mi nije potrebna velika prilagodba. Bit će mi čast dijeliti svlačionicu s Lovrom Kalinićem i Danijelom Subašićem, dva tako velika imena. Tu je i jedan mladi kvalitetni vratar, Karlo Sentić, kojeg ćemo motivirati i gurati prema naprijed", rekao je Lučić.

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJIHOV STAV

Komisija objavila analizu suđenja: Navijačima Hajduka se neće svidjeti što su napisali

Više s weba