OGLAS

SAVEZ BEZ MILOSTI

Hajduk žestoko kažnjen zbog divljanja Torcide u Koprivinici

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz utakmica 13. kola HNL-a

2.11.2023. u 11:23/ Danas.hr

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz utakmica 13. kola HNL-a. Kažnjeni su Dinamo, Hajduk i Slaven Belupo, a najveću kaznu i u ovom je kolu dobio splitski prvoligaš.

Image
SJAJNO SE SLAŽU

Kovačić otkrio što najviše voli piti, Gvardiol potvrdno prasnuo u smijeh

Image
SJAJNO SE SLAŽU

Kovačić otkrio što najviše voli piti, Gvardiol potvrdno prasnuo u smijeh

Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Iz mjeseca u mjesec Voyo donosi jedinstveno borilačko iskustvo

"GNK Dinamo se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 13. kola Dinamo - Lokomotiva domaća navijačka skupina BBB, smještena na sjevernoj tribini, u 75. minuti zapalila osam baklji, četiri dimne bombe i jedan strob, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.200 eura", navodi se u obrazloženju kazne Dinamu.

Hajduku najveća kazna u ovom kolu

"HNK Hajduk se kažnjava zbog toga što je na prvenstvenoj utakmici 13. kola Slaven Belupo - Hajduk gostujuća navijačka skupina Torcida, smještena na južnom dijelu zapadne tribine, od 73. do 76. minute zapalila dvanaest baklji, od kojih je jedna bačena na teren za igru, jedna baklja i jedna dimna kutija bačena u prostor ispred iste tribine, dok su tri rasprskavajuće rakete bačene u teren za igru.

Zbog gustog dima od zapaljenih baklji i dimne kutije sudac utakmice je zaustavio igru u trajanju od tri minute. Po završetku utakmice utvrđeno je oštećenje 10 sjedalica na južnom ograđenom dijelu zapadne tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači, čime su sve počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 2500 eura.

Kažnjava se i zbog toga što su pripadnici gostujuće navijačke skupine Torcide u 82. minuti uzvikivali 'Cigane, Cigane' sucu utakmice, prilikom sudačke odluke, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 4500 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 6600 eura", opisuje se kazna za Hajduk.


Kažnjen i Slaven Belupo

"NK Slaven Belupo se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 13. kola Slaven Belupo - Hajduk gostujuća navijačka skupina Torcida,  smještena na južnom dijelu zapadne tribine, od 73. do 76. minute zapalila dvanaest baklji, od kojih je jedna ubačena na teren za igru, jednu baklju i jednu dimnu kutiju bacila na prostor ispred iste tribine, dok su tri rasprskavajuće rakete ubačene u teren za igru, a ostale dogorjele na tribini.

Zbog gustog dima od zapaljenih baklji i dimne kutije sudac utakmice je zaustavio igru u trajanju od tri minute, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini od 800 eura", piše o odluci kazne za domaćina ogleda protiv Hajduka.

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Image
Foto:
Image
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
JESENSKI PRVACI

Karoglan puše na hladno uoči gostovanja Hajduka u Zagrebu: 'Tablica je nerealna, a ovo je ključna utakmica za nas...'


Više s weba