NEVOLJE ZA ALENA

Halilović ipak neće u Aris? Grci tvrde: 'Nije prošao liječnički!'

Image
Foto: Screenshot

Aris je 26-godišnjem Haliloviću trebao biti 12. klub u karijeri no po svemu sudeći od toga neće biti ništa. Dodatna nevolja za mladića koji ima deset nastupa za Vatrene jest činjenica da će mu ova objava grčkog novinara i odustajanje samog kluba otežati pronalazak novog angažmana

2.2.2023. u 13:29/ Danas.hr

Alen Halilović nakon svega šest mjeseci u bijelom riječkom dresu sporazumno je raskinuo ugovor no činilo se da neće dugo čekati na novi angažman. Sve je bilo dogovoreno s grčkim velikanom Arisom, Halilović se slikao sa šalom 'novog' kluba te se čekao liječnički pregled i potpis ugovora.

Drugim riječima, sve je bilo gotovo. Ipak čini se da su se stvari izjalovile i to zbog bizarnog razloga.

Prema pisanju, grčkog novinara i stručnjaka za transfere Georgiosa Sideridisa, Alen Halilović nije prošao liječnički te je njegov transfer u Aris – propao.

'Alen Halilović se neće priključiti Arisu! Hrvat je jučer stigao u Thessaloniki, ali njegovi liječnički testovi nisu dobri, nije u dobrom fizičkom stanju, tvrde iz Arisa', napisao je u svojoj objavi Sideridis.

Aris je 26-godišnjem Haliloviću trebao biti 12. klub u karijeri no po svemu sudeći od toga neće biti ništa. Dodatna nevolja za mladića koji ima deset nastupa za Vatrene jest činjenica da će mu ova objava grčkog novinara i odustajanje samog kluba otežati pronalazak novog angažmana.

Halilovića Transfermarkt cijeni na 350 tisuća eura, a u karijeri je nastupao za Dinamo, Barcelonu B, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham, Reading i Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
JASNO K'O DAN

Zlatko Dalić prelomio i donio odluku o prvom napadaču protiv Walesa?

Više s weba