OGLAS

NOVO RUHO

VIDEO HNS objavio nove dresove Hrvatske za Svjetsko prvenstvo: Sviđaju li vam se?

Image
Foto: Screenshot

Dres će biti korišten i prije SP-a u dvije posljednje utakmice Lige nacija protiv Danske i Austrije

15.9.2022. u 9:47/ RTL Sport

Hrvatski nogometni savez i Nike su predstavili nove dresove reprezentacije koje će Vatreni nositi na Svjetskom prvenstvu u Kataru na kojima su ponovno istaknute "kockice". Dres će biti korišten i prije SP-a u dvije posljednje utakmice Lige nacija protiv Danske i Austrije.

Image
SRUŠILI ČETIRI SVJETSKA PRVAKA

Crni dresovi odlaze u povijest: Prisjetite se najvećih pobjeda koje su Vatreni ostvarili u njima

Fotogalerija
Image
SRUŠILI ČETIRI SVJETSKA PRVAKA

Crni dresovi odlaze u povijest: Prisjetite se najvećih pobjeda koje su Vatreni ostvarili u njima

Fotogalerija

"Redizajnirani crveno-bijeli prvi dres te prirodom inspirirani drugi dres nosit će kapetan Luka Modrić i suigrači na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje će momčad nastojati ponoviti rusku čaroliju iz 2018. godine i Hrvatsku ponovno učiniti “malom zemljom za velika nogometna dostignuća. Prva garnitura dresa inspirirana je temom vatrenog srca, savršeno se uklapajući u strastven, radišan i vatren karakter hrvatskog naroda i reprezentacije", piše HNS na svojoj stranici i dodaje:


"Riječ je o redizajniranoj i moderniziranoj verziji kvadratića koji su odavno postali globalno prepoznatljiv simbol hrvatskog ponosa. Neravnomjerno posloženi, donose pravo osvježenje, a na bijeloj površini središnjeg dijela dresa, uz plavi Nikeov logo, i dalje se ponosno ističe grb Hrvatskog nogometnog saveza", a dres je komentirao i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić:

"Izuzetno sam ponosan što sam imao privilegiju najviše puta odjenuti predivni hrvatski dres te se veselim novoj garnituri koja slijedi prepoznatljivu tradiciju. Ta magična crveno-bijela polja čine hrvatski dres najprepoznatljivijim na svijetu, a novi dizajn podsjeća me malo na 1998. godinu i legendarnu momčad koja je inspirirala moju generaciju. Također, jako mi se sviđaju atraktivan dizajn i privlačne boje na pričuvnom dresu, siguran sam da će biti jako popularan među našim navijačima", izjavio je za stranicu HNS-a.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
Superstar finale
Igra moje sudbine
Život na vagi
default_cta
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEMILE SCENE

U žestokom sukobu u Grčkoj teško ozlijeđen policijac, morali ga reanimirati: Uhićeno više od 400 osoba


Više s weba