SUPERSPORT HNL

Istra golom u posljednjim minutama došla do pobjede: Bakrar srušio Goricu

Image

Ovom pobjedom šesta Istra 1961 je stigla do učinka od 20 bodova, dok je Gorica ostala na dnu sa samo sedam bodova, pet manje od devete Rijeke.

4.11.2022. u 20:24/ RTL Sport

U prvoj utakmici 16. kola HNL-a Istra 1961 je na svom terenu svladala Goricu sa 1-0 (0-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mounsef Bakrar u 90. minuti susreta.

Dvoboj je bio siromašan događajima, domaći je sastav imao inicijativu čitavim tijekom susreta, ali nije pronalazio rješenje za organiziranu obranu gostiju sve do pred sam kraj susreta kada je "joker" s klupe, Alžirac Bakrar pet minuta nakon ulaska na travnjak zatresao mrežu.

Početak susreta obilježio je incident koji su izazvali domaći navijači, u 4. minuti susreta jedan neodgovorni pripadnik navijačke skupine "Demona" bacio je petardu u kazneni prostor koji je u to vrijeme pripadao gostima, a ona je prasnula na manje od metra udaljenosti od vratara Gorice Ivana Banića koji je bio potpuno nesvjestan što se događa. Banić je nakon praska legao na tlo uhvativši se za uši, a pomoć mu je ukazivana gotovo pet minuta prije no što je bio u stanju nastaviti.

Image
Foto:
Image

Najveću priliku za pogodak u prvom poluvremenu domaći su imali u 40. minuti kada je Hujber s lijeve strane ubacio prizemnu loptu na pet metara, na nju je uklizao Erceg, ali njegov udarac se od grede odbio u gol-aut.

U nastavku je bilo još manje događaja vrijednih spomena sve do 90. minute kada je Bakrar sjajno prihvatio jedno dugačko dodavanje, izmaknuo pozornosti čuvara i rutinski svladao Banića.

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIŠTA MU NE PROMAKNE

Modrić se prisjetio suigrača: 'Bilo mi je drago, prijatelju'

Više s weba