Želi napustiti Bayern

Lewandowski je na rubu: 'Nešto je umrlo u meni i želim više emocija u životu'

Image
Foto: Profimedia.hr

Barcelona mu nudi uvjete koji mu odgovaraju. Interes za Poljakom je veliki, svi veliki europski klubovi prate situaciju, ali njega zanima samo Barcelona...

7.6.2022. u 12:24/ Luka Tunjić

Robert Lewandowski, jedan od najboljih svjetskih napadača u posljednjem desetljeću, odlučio je kako će na kraju sezone napustiti Bayern München. Više nije tajna gdje Lewa želi nastaviti svoju karijeru - svim srcem želi zaigrati u redovima katalonskog velikana - Barceloni.

Lewandowski je napunio 33 godine te se s bavarskim gigantom ne može dogovoriti oko duljine novog ugovora. Naime, poljskom napadaču ugovor ističe 2023. godine, a njemački klub ponudio mu je istu plaću za produljenje od godinu dana.

'Gdje je odanost i poštovanje?'

S druge strane, Barcelona mu nudi uvjete koji mu odgovaraju. Interes za Poljakom je veliki, svi veliki europski klubovi prate situaciju, ali njega zanima samo Barcelona...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernova devetka smatra da je njegova prodaja najbolje riješenje za obje strane, ali bavarski se klub do sada pokazao kao tvrdi pregovarač i ne žele pustiti Lewandowskog dok se ne ispune njihovi uvjeti. On je to otvoreno osudio.

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

"Nisam razmišljao o bilo kojoj drugoj ponudi koja nije Barcina. Želim napustiti Bayern, nešto je umrlo u meni i želim više emocija u mojem životu. Odlazak je najbolje riješenje za obje strane," kaže Lewandowski.

"Kakvi bi igrači htjeli doći u Bayern ako znaju da ne mogu napustiti klub? Gdje je ta odanost i poštovanje? Uvijek sam bio spreman, uvijek sam htio igrati, čak i kada je bilo ozljeda," zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
JADRANSKI DERBI

Može li Jakirović prekinuti brutalan niz Splićana u derbijima i 'ubiti' Hajdukove šampionske ambicije

Više s weba