NOVI IZAZOVI

Mario Cvitanović obratio se javnosti prvi put nakon preuzimanja klupe Šibenika: 'Igrače sam upoznao kao komentator'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Čanadi je na klupu sjeo ovog ljeta, a sada je njegovu ulogu preuzeo Mario Cvitanović.

27.9.2022. u 12:00/ RTL Sport

Mario Cvitanović prije dva dana postao je novi trener Šibenika nakon što je Damir Čanadi, koji je preuzeo momčad ovog ljeta, otišao dan ranije. Sportski direktor Šibenika Dario Dabac na Cvitanovićevu predstavljanju rekao je kako odlukom obitelji Jurić, koja je vlasnik kluba, Čanadi više nije trener.

Moj je cilj težiti pobjedi u svakoj utakmici. No to ne znači da ćemo srljati i staviti deset napadača. Treba naći pravi balans između obrane i napada. To je moj zadatak, uvjeren sam da s trenutnim igračkim kadrom Šibenik to može ostvariti", izjavio je Cvitanović.

Image
POSLJEDNJA ODLUKA

Zlatko Dalić mora odgovoriti na još jedno pitanje prije Katara: Tko je prvi napadač Vatrenih?

Image
POSLJEDNJA ODLUKA

Zlatko Dalić mora odgovoriti na još jedno pitanje prije Katara: Tko je prvi napadač Vatrenih?

"Znam koliko klub znači ovom gradu i kraju. I sam imam čvrste veze sa Šibenikom. Godinama imam kuću na Jadriji, a supruga mi je iz Pirovca. Puno puta sam svjedočio sjajnoj atmosferi na Šubićevcu. Pokušat ćemo igrati nogomet koji donosi bodove, ali istovremeno mami publiku na pljesak. Znam da je u konačnici rezultat jedino mjerilo, ali nitko ne može platiti kada vas publika isprati pljeskom", dodao je.

"Kao televizijski komentator upoznao sam nogometaše Šibenika, osim onih koji su imali manju minutažu. Međutim, TV je jedno, a travnjak drugo. Moram ih malo osjetiti i opipati. Htio bih da se svi osjećaju bitnima, a teren i trening će jedini odlučivati o tome tko će igrati", zaključio je Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
RASTJERAO RULJU

Kakav lik! Pogledajte neočekivanu reakciju Mourinha nakon što je Zaniolo majstorijom doveo Romu u vodstvo

Više s weba