diplomatski odgovor

Modrića nasmijalo pitanje Španjolaca: 'Ne mogu o Lovrenu, ali u zadnje je vrijeme malo nabrijan'

Image

Luka Modrić

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Ne znam jesu li nam Španjolci čestitali, mi smo slavili', pomalo je diplomatski odgovorio Modrić i stao u obranu Lovrena

16.11.2018. u 11:05/ Vijesti.hr

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić jučer je predvodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju do velike pobjede nad Španjolskom na Maksimiru.

A kako to priliči i kapetanu, na konferenciji se zadržao nešto duže pa je odgovarao i na pitanja španjolskih novinara. Među njima, bila je i ono o bijesu Dejana Lovrena nakon što Španjolci, kako je sam izjavio, našima nisu ni čestitali na pobjedi. 

"Haha, ne mogu ja komentirati Lovrenove izjave, a i on je u zadnje vrijeme malo nabrijan. Ne znam jesu li čestitali, mi smo slavili. Pobijedili smo u važnoj utakmici, sad je Wembley kruna jedne odlične godine hrvatskog nogometa. Bilo bi lijepo sve to zaokružiti pobjedom, ali ako i ne bude tako, ništa neće promijeniti naše srebro i odlične rezultate u klupskom nogometu. Drago mi je i zbog Dinama, to je veliki rezultat, nadam se da će i na proljeće trajati u Europi", rekao je kapetan. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
SPEKTAKL NA SAN SIRU

VIDEO Pjesma se ori u Milanu, Boysi napravili ludnicu na ulasku u stadion: 'Dinamo je šampion'

Više s weba