OGLAS

VELIKO SAMOPOUZDANJE

Montella: 'Želim vidjeti drugačiju Tursku od one koju ste dosad gledali'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatska će sutra od 20.45 prvi put zaigrati na velebnoj Opus Areni u Osijeku

11.10.2023. u 19:24/ Danas.hr

Hrvatska će sutra od 20.45 prvi put zaigrati na velebnoj Opus Areni u Osijeku. U jednoj od ključnih utakmica kvalifikacija za Euro s druge strane stajati će Turska, a njihov novi izbornik Vicenzo Montella najavio je okršaj protiv Vatrenih.

Image
NAJAVILI TURSKU

Modrić: 'S Livajom se nisam čuo; Dalić: 'Petković i Juranović neće krenuti'

Image
NAJAVILI TURSKU

Modrić: 'S Livajom se nisam čuo; Dalić: 'Petković i Juranović neće krenuti'

"Možda vam se čini da je Hrvatska težak protivnik za početak mandata na klupi Turske, ali ja vjerujem u svoje igrače. Nastojat ćemo na terenu pokazati nacionalni ponos i želju koje igrači nose u sebi. Imali smo jako malo vremena za pripreme, ali imamo plan. Rekao sam igračima da na terenu želim vidjeti drugačiju Tursku od one koju ste dosad gledali", rekao je Montella pa dodao:


Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image
Foto:
Image

"Turska i Italija su države od velike povijesne važnosti za svijet, ta važnost seže tisuću godina unatrag. To su također države koje su kulturološki bliske. Kao Talijan, naravno da sam sretan što vodim ovakvu reprezentaciju."

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Image
Foto:
Image

U sastavu gostujućeg izbornika Vincenza Montelle očekuje se 28-godišnji ofenzivac Fenerbahčea Irfan Can Kahveci koji je od ovog ljeta suigrač Dominika Livakovića u istanbulskom velikanu. U najavi utakmice za turske medije Kahveci je spomenuo i šale koje je zbijao s našim reprezentativnim golmanom:

"Ovo nam je najvažnija utakmica u grupi. Nažalost, izgubili smo bodove protiv Armenije. Livaković i ja smo pričali u Istanbulu. Rekao sam mu da uspori malo. Rekao mi je da neka bude neriješeno. Sjajan je golman, ali i još bolji čovjek. Nadam se da ću ga baš ja sutra savladati."


Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na platformi Voyo.

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE ODUSTAJE OD DEMOKRATIZACIJE

Tomašević nakon dogovora o stadionu: 'Inzistiram na novom statutu Dinama'


Više s weba