POSLJEDNJA ODLUKA ODBORA

Neočekivan obrat na Maksimiru: U Dinamovu peteročlanu vladu ušao bivši direktor Istre i sponzor kluba

Image
Foto: Pixsell.hr

Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave

11.3.2023. u 15:41/ Danas/Hina

Danijel Tomačić i Darko Podnar su na sjednici Izvršnog odbora u subotu potvrđeni kao novi članovi Uprave Dinama, priopćio je zagrebački klub.

Image
A ŠTO DALJE, VIDJET ĆU

Revoltiran odlukom bivšeg izbornika šokirao je Hrvatsku: Zašto je baš sada odlučio napustiti Dinamo?

Image
A ŠTO DALJE, VIDJET ĆU

Revoltiran odlukom bivšeg izbornika šokirao je Hrvatsku: Zašto je baš sada odlučio napustiti Dinamo?

Dosadašnjoj Upravi kluba, koju su činili predsjednica Vlatka Peras i član Dario Šimić, Izvršni odbor je pridodao Podnara i Tomačića kao nove članove Uprave, a Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave.

Nova Uprava dobila je zadatak da u što kraćem vremenskom roku izradi novu sistematizaciju radnih mjesta u klubu, stoji u priopćenju. Za savjetničko tijelo predsjednika Mirka Barišića, čije će djelovanje trajati do nove sjednice Skupštine kluba, izabrani su Nikola Hanžel, Večeslav Bergman, Ante Todorić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Prioritet u radu savjetničkog tijela bit će izrada novog statuta u suradnji sa svim zainteresiranim dionicima.

Tko su novi članovi?

Podsjetimo, sljedeća redovna skupština Dinama je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština.

Podnar je poznato nogometno lice koje je uspostavilo grupaciju Alavesa i njihov ulazak u Istru i veliki je navijač Dinama. Tomačić je s druge strane neočekivano ušao u upravu, a radi se o direktoru Lana grupe, koja je ujedno i sponzor kluba. U nogometnom svijetu zadužen je za rad karlovačke nogometne županije.

Više s weba

Pročitajte još

Image
LEGENDA LEGENDI

Oršić poslao znakovitu poruku uoči zadnje utakmice Ademija u modrom dresu: Napisao je samo jednu riječ

Više s weba