Niksi o ždrijebu Europske lige

Nikola Vlašić vidi Dinamo kao favorite: 'Muka mi je kad se sjetim da smo od njih ispali'

Image

Vlašićeva momčad nije mogla doći do pobjede ni kod kuće ni u gostima. U dvije utakmice upisali su poraz i remi

18.12.2018. u 16:20/ Vijesti.hr

Zagrebački Dinamo u jučerašnjem je plesu kuglica u drugom krugu Europske lige dobio protivnika iz Lige prvaka. Riječ je o češkoj momčadi Viktoriji iz Plzena protiv koje je u elitnom europskom klupskom natjecanju ove sezone igrao i naš reprezentativac Nikola Vlašić sa svojim CSKA.

"Dinamo ima ogromne šanse za prolaz, veliki je favorit i stvarno ne vidim kako Viktoria može izbaciti Modre. Dinamo ima kvalitetnije igrače i daleko bolju momčad, a nisam baš bio sretan kada sam vidio da je završio na prvom mjestu i da možemo igrati protiv njega. Impresionirao me igrom i sigurno je svim bio nepoželjan u ždrijebu", rekao je Vlašić za Sportske novosti.

Vlašićeva momčad nije mogla doći do pobjede ni kod kuće ni u gostima. U dvije utakmice upisali su poraz i remi, a Vlašić nije skrivao nezadovoljstvo takvim ishodima.za prolaz.

"I sada mi je muka kada se sjetim toga da nas je Viktoria izbacila iz Europske lige. Bili smo bolji u obje utakmice, ali smo napravili gluposti koje su nas koštale pobjede", zaključio je najbolji strijelac ruske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Finale kupa od 19 sati

Armada je stigla u Split u veličanstvenom stilu: Policija ih ispratila

Više s weba