DOK SVIRA RADIO...

VIDEO Pitali smo Marija Pašalića planira li se vratiti u Hajduk i kad: Evo što nam je odgovorio

Image

Mario Pašalić

Foto: AP Images

Nije tajna da brojni navijači Hajduka sanjaju dan kada će se Pašalić vratiti u Hajduk prema kojem gaji neskrivenu ljubav i često ističe osjećaj pripadnosti. Upravo to ga je pitao novinar RTL-a Boris Jovičić

3.10.2022. u 16:21/ RTL Sport

Mario Pašalić već godinama je renomirano ime u europskom nogometu. Prije osam godina je nakon fantastične sezone u HNL-u napustio Hajduk i otišao u Chelsea. Od tad je vrlo uspješno nosio dresove Elchea, Monaca, Milana, Spartaka iz Moskve, a već je pet godina nezamjenjiv član jedne od najuzbudljivijih ekipa u Europi – bergamske Atalante.

Pronašao je i svoje mjestu u reprezentaciji Hrvatske gdje trenutno pokriva deficitarnu poziciju desnog krila. Iako je nominalno njegovo mjesto u veznom redu, polivalentni Pašalić se lako prilagođava te je vrlo kvalitetno odgovorio zahtjevima izbornika Dalića.

Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Mario Pašalić za RTL otkrio što misli svojoj poziciji u reprezentaciji i tko je ključni čovjek za uspjeh Vatrenih

Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Mario Pašalić za RTL otkrio što misli svojoj poziciji u reprezentaciji i tko je ključni čovjek za uspjeh Vatrenih

'Bit će, sigurno će biti'

Nije tajna da brojni navijači Hajduka sanjaju dan kada će se Pašalić vratiti u Hajduk prema kojem gaji neskrivenu ljubav i često ističe osjećaj pripadnosti. Upravo to ga je pitao novinar RTL-a Boris Jovičić.

"Pa bit će, sigurno će biti. Trenutno sam igrač Atalante i pod ugovorom sam s Atalantom tako da je to u ovom trenutku to teško zamisliti i odgovoriti, ali pratim Hajduka i veliki sam navijač Hajduka. Znam što se događa i veseli me taj kup osvojen prošle sezone. Veseli me to što se ponovno digao na veću razinu i da je opet konkurentan. Ja se nadam da će nakon malo lošijeg ulaska u sezonu stvari popraviti i da će Hajduk opet ući u bitku s Dinamom", kazao nam je Pašalić pa onda otkrio planira li karijeru završiti u bijelom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da želim završiti karijeru u bijelom dresu. Sigurno da želim i to sam već na odlasku u Chelsea rekao da bih se volio vratit i završit karijeru u svom dresu, jer Hajduk mi je dao sve. Nažalost, nisam puno proveo u klubu, samo tu jednu sezonu. Stvari su se tako posložile u klubu, financijska situacija nije bila najidealnija i nisam imao previše izbora oko tog odlaska, ali vjerujem da će doći vrijeme", zaključio je.

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE MOGLO GORE

Jako težak ždrijeb za mlade Vatrene: Bišćanovi momci saznali tko im stoji na putu prema EURO-u

Više s weba