BURA PODNO MARJANA

Potres na Poljudu: smijenjen predsjednik Hajduka Marin Brbić, a pale su i dvije ostavke!

Image

Marin Brbić

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Za Brbićevu smjenu glasovalo je pet članova Nadzornog odbora dok su četiri bila protiv

1.4.2016. u 16:50/ Hina/Vijesti.hr

SPLIT - Na sjednici Nadzornog odbora nogometnog kluba Hajduk smijenjen je predsjednik Uprave Marin Brbić dok je predsjednik Nazornog odbora Ljubo Pavasović Visković dao ostavku potvrdili su u petak iz Hajduka.

Za Brbićevu smjenu glasovalo je pet članova Nadzornog odbora dok su četiri bila protiv, a nakon takvog ishoda glasovanja Pavasović je podnio ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora Hajduka.

"Ovo je prestrašno", sve je što je nakon sjednice izjavio predstavnik Tommyja, najvećeg malog dioničara Hajduka, Zoran Mamić.

Iako se činilo da će ostati na funkciji sportskog direktora, nedugo nakon sjednice ostavku je podnio i Goran Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Marasović je izabran za novog predsjednika Nadzornog odbora nogometnog kluba Hajduk, a u prvoj izjavi novinarima na toj dužnosti rekao je kako je svjestan odgovornosti, te da je Hajduku potreban poticaj za brži razvoj kluba.

"Nadzorni odbor će u subotu, 9. travnja ove godine umjesto Brbića imenovati novog predsjednika Uprave Hajduka koji će tu dužnost obnašati do imenovanja novog predsjednika Uprave putem javnog natječaja koji će se provesti u najkraćem mogućem roku," najavio je Marasović.

Upravo se čita

Image
Paket kod policije

Ukrajinsko veleposlanstvo u RH dobilo paket sa životinjskim očima! Oglasila se policija

Po njegovim riječima, sportski rezultati Hajduka nisu bili  povod smjene Brbića, nego je stajalište većine članova Nadzornog odbora da je u ovom trenutku potreban iskorak u upravljanju Hajdukom "u smislu razvoja infratsrukturnih potencijala kluba", te da Brbić "nema dovoljno kompetencija u tom smjeru", i da je odluka o njegovoj smjeni donesena nakon "duboke analize"  i uz "uvažavanje Brbićevih kompentencija po pitanju financijske stabilizacije kluba."

Više s weba

Pročitajte još

Image
RIJEKA 1:2 HAJDUK

Potpuni preokret Hajduka: Delirij navijača na splitskoj rivi

Više s weba