Želite ga? Platite / PSG već krenuo u preuređenje momčadi: Poznata je i cijena za Neymara, njegove usluge nisu preskupe

Image
Foto: profimedia.hr

Neymar se 2017. pridružio PSG-u u rekordnom transferu za vrtoglavih 222 milijuna eura i time postao najskuplji nogometaš svih vremena.

28.4.2022.
11:00
profimedia.hr
VOYO logo

Sve oči bile su usmjerene na momčad Paris-Saint Germaina prošloga kolovoza kada su bez transfer odštete osigurali usluge jednog od najboljih igrača svih vremena, Lionela Messija.

Messi je tako oformio jedan od najubojitijih napadačkih tridenta u povijesti zajedno s megatalentiranim Kylianom Mbappeom i bivšim suigračem te velikim prijateljem, Neymarom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac na izlaznim vratima?

Svima je dobro poznato kako su aspiracije Parisa ove sezone bile osvajanje domaćeg prvenstva, što su i ostvarili. Ipak, Parižani ciljaju i na veće dosege, pogotovo na europsku krunu koja im je zamalo pobjegla 2020. kada su izborili finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar se 2017. pridružio PSG-u u rekordnom transferu za vrtoglavih 222 milijuna eura i time postao najskuplji nogometaš svih vremena. Cilj je bio jasan - dovesti Ligu prvaka u Pariz. Ipak, u tome do sada još uvijek nisu uspjeli, a ove sezone ispali su u osmini finala natjecanja.

Sky Sports prenosi kako je PSG sada spreman prodati Neymara, koji ima 30 godina i učestalih problema s ozljedama. Minimalna cifra za koju bi PSG bio spreman prodati Neymara je 90 milijuna eura, ali poznato je kako on želi ostati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo