OGLAS

POSEBNI APEL

Rijeka moli svoje navijače da ne šire mržnju na Jadranskom derbiju

Image
Foto: HNK Rijeka

Jadranski derbi izazvao je veliku pažnju javnosti zbog borbe za prvo mjesto na tablici i pogrdnih naljepnica prema Marku Livaji. NK Rijeka je poslala priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti.

7.10.2023. u 10:10/ Danas

'Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 17 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Image
TENZIJE PRED DERBI

HNS o naljepnicama 'Umri Livaja': 'Pozivamo navijače da ne šire mržnju'

Image
TENZIJE PRED DERBI

HNS o naljepnicama 'Umri Livaja': 'Pozivamo navijače da ne šire mržnju'

Stadion je prije više dana rasprodan pa samim time nema niti prodaje ulaznica na blagajnama.


Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. U slučaju da posjetitelj nema osobni dokument (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) neće mu biti dozvoljen ulaz na stadion.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK Hajduk neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 15.30 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara dva sata nakon utakmice.

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.


Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.

Još jednom se zahvaljujemo svim našim navijačima koji nas bodre na našim utakmicama i molimo vas da i ovaj put svojim navijanjem pogurate našu mladu ekipu na vrh tablice SuperSport HNL-a.'

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo


Upravo se čita

Image
VELIKE PROMJENE

Američki Senat blokirao blokirao milijarde dolara pomoći Ukrajini: 'Nemojte griješiti. Povijest će strogo suditi'

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE ODUSTAJE OD DEMOKRATIZACIJE

Tomašević nakon dogovora o stadionu: 'Inzistiram na novom statutu Dinama'


Više s weba