HRVATSKI NOGOMET

Scena koja ledi krv u žilama: Mladić u Trećoj HNL nakon duela s protivnikom u naletu udario glavom u zid

Image

Nije Pandža jedini koji je utakmicu završio na hitnoj pomoći. U izuzetno grubom dvoboju u kojem je sudac pokazao čak 11 žutih i dva crvena kartona stradao je i Taslak. Nogometni klub Neretvanac je nakon utakmice na svojim službenim stranicama objavio kako su oba igrača dobro

19.9.2022. u 9:30/ RTL Sport

Utakmica 3. lige jug u kojoj su se susreli Neretvanac iz Opuzena i Junak iz Sinja donijela je scenu od koje se sledila krv u žilama svim koji su bili na stadionu. Naime, u 65. minuti utakmice došlo je do duela između igrača Neretvanca Filipa Pandže i Junakovog Daoude nakon čega mladi igrač domaće ekipe nekontrolirano pada leđima prema rubu terena i udara glavom u zid.

Odmah su se svi sjurili kako bi Pandži pomogli što prije. Prekid je trajao 15-ak minuta, a mladi nogometaš je naposljetku ustao što je popraćeno uzdahom olakšanja na tribinama. Igrač je s pratnjom otišao na hitnu pomoć, a dvoboj je nastavljena.

Mladi nogometaš je dobro

Nije Pandža jedini koji je utakmicu završio na hitnoj pomoći. U izuzetno grubom dvoboju u kojem je sudac pokazao čak 11 žutih i dva crvena kartona stradao je i Karlo Taslak. Nogometni klub Neretvanac je nakon utakmice na svojim službenim stranicama objavio kako su oba igrača dobro.

Ovog puta su izbjegnute teže posljedice, ali svima koji su vidjeli snimku ili ovu situaciju uživo kroz glavu je prošla tragediju iz 2008. godine kada je u susretu Zadra i Cibalije stradao Hrvoje Ćustić. Ova je još jedan podsjetnik kako je infrastruktura na nekim terenima u Hrvatskoj, ne samo nezadovoljavajuća već i opasna za igrače. Srećom proteklog vikenda je nezgoda prošla bez onih najtežih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu utakmicu možete pogledati ovdje.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Parižani diktiraju uvjete

Marca: Realova ponuda PSG-u za Mbappea još uvijek nedovoljna

Više s weba