Play logo
JURIĆ NA IGLAMA, TORINO NA NOGAMA

Slijede ključna 24 sata za Nikolu Vlašića, što će se dogoditi?

Image
Foto: Profimedia

Torinovo pravo prvokupa Vlašićevog ugovora vrijedi samo do 10. lipnja, a to je sutra. Slijedi utrka s vremenom

9.6.2023. u 16:47/ Danas.hr
Play logo

Što će biti s Nikolom Vlašićem, hoće li hrvatski reprezentativac promijeniti klub? Nekako se legitimno ova pitanja nameću sama od sebe nakon današnjeg pisanja talijanskih medija o ofenzivcu Torina.

Play logo

Na posudbi u Torinu

Niksi je, podsjetimo, trenutno na posudbi u Torinu kod trenera Ivana Jurića kao igrač West Hama, najnovijeg osvajača Konferencijske lige. Prema ugovoru o posudbi koji je sklopljen prošlog ljeta, Torino ima pravo otkupiti Vlašićev ugovor za odštetu od 13 milijuna eura.

Image
TORINO SLAVIO

Nikola Vlašić fenomenalno pogodio sa 25 metara za pobjedu Jurićeve momčadi

Image
TORINO SLAVIO

Nikola Vlašić fenomenalno pogodio sa 25 metara za pobjedu Jurićeve momčadi

Taj iznos previsok je Talijanima, ali Ivan Jurić želi Nikolu Vlašića jer u njemu vidi igrača s kojim na duže vrijeme može ostvarivati dobre rezultate. Tuttosport je prije tri dana još pisao o tome kako Nikola Vlašić želi ostati u Torinu, dok je Hrvat za West Ham "završeni projekt..."

Vremena nema puno

Tehnički direktor Torina Davide Vagnati želi sjesti s ljudima iz West Hama za stol kako bi pokušao ipak malo sniziti otkupnu cijenu i otkupiti ugovor igrača koji ima kvalitetu.

Play logo

Vremena nema puno jer Torinovo pravo prvokupa Vlašićevog ugovora vrijedi samo do 10. lipnja, a to je sutra. Dakle, do sutra u ponoć dogovor mora biti postignut inače će se u utrku za Vlašića moći ravnopravno uključiti bilo koji drugi klub.

"Činjenica da hrvatski nogometaš želi ostati u Torinu također gura West Ham da se vrati za stol s Talijanima i omogućuje Torinu da ne gleda sa tjeskobom na formalnu 'zamku' od 10. lipnja", stoji u pisanju Tuttosporta.

Play logo

Wolfsburg i Niko Kovač žele Nikolu Vlašića

Vrijedi spomenuti kako je za Nikolu Vlašića zainteresiran i Wolfsburg, odnosno njihov trener Niko Kovač.

Play logo

Vrijednost Vlašića prema Transfermarktu iznosi 20 milijuna eura, a u ovoj sezoni Niksi je zabio pet golova i namjestio šest u 34 nastupa. Stoga, slijede sudbonosni sati i za Nikolu i za Torino.

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
Magični Luka

Modrića nahvalili španjolski mediji: 'Njemu ne ponestaje magije'

Play logo

Više s weba