UDARAC PO NOVČANIKU

Stigle kazne Disciplinske komisije za HNL klubove: Hajduk ponovno dobio najveću

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Najveću posjećenost ovo kolo imao je upravo Hajduk

24.8.2022. u 15:41/ RTL Sport

Disciplinska komisija HNL-a je objavila odluku o kaznama za klubove u utakmicama šestog kola HNL-a, a ponovno je najgore prošao Hajduk koji je kod kuće slavio protiv Lokomotive rezultatom 2-1. Domaći navijači su zapalili 25 baklji u 61. minuti susreta, a kaznu su još dobili Dinamo Rijeka i Istra.

Image
SUSRET ODLUKE

Dinamo je u Ligi prvaka! Modri u ludim produžecima slomio norveškog prvaka!

Image
SUSRET ODLUKE

Dinamo je u Ligi prvaka! Modri u ludim produžecima slomio norveškog prvaka!

Najveću posjećenost ovo kolo imao je upravo Hajduk kojeg je na Poljudu gledalo nešto više od 19 tisuća ljudi.

HNK Hajduk je kažnjen sa 17.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Lokomotiva. Domaći navijači, pripadnici Torcide, na sjevernoj tribini zapalili su u 61. minuti 25 baklji koje su izgorjele na tribini. Zapaljena je jedna bljeskalica, jedna dimna bomba i bačen jedan topovski udar te je zbog dima nastupio kratak prekid igre od 50 sekundi. Sve navedeno je izgorjelo na tribini. Tijekom utakmice zapaljene su još tri baklje koje su dogorjele na tribini.

GNK Dinamo je kažnjen s 8.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Dinamo - Osijek. Domaća navijačka skupina, BBB, koja je bila smještena na sjevernoj tribini (cca 1000) je u 26. minuti utakmice zapalila jednu dimnu bombu plave boje koja je sagorjela na tribini. U 70. minuti utakmice zapaljeno je 11 baklji i jedna bljeskalica, od čega su četiri baklje bačene u teren za igru, zbog čega je glavni sudac utakmice istu morao prekinuti, a prekid je trajao minutu i pol. U 77. minuti utakmice zapaljena je jedna dimna bomba plave boje koja je sagorjela na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka je kažnjena sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Rijeka. Gostujuća navijačka skupina, Armada, smještena na južnoj tribini (482 pripadnika), u 31. i 36. minuti pali po jednu dimnu kutiju koja je pravila dim narančaste boje, te od 60. do 63. minute pali tri baklje i jednu dimnu kutiju koja je pravila dim narančaste boje, a sve je dogorjelo na istoj tribini. U 88. minuti pali jednu baklju koja je dogorjela na istoj tribini.

NK Istra 1961 je kažnjena s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Rijeka", stoji u priopćenju.

Upravo se čita

Image
U gorju snijeg

Prosinac počinje tmurnim, hladnim danom, osim tamo gdje će puhati bura. U gorju snijeg

Više s weba

Pročitajte još

Image
HNS DOGOVORIO SURADNJU

Strani suci će suditi u HNL-u! Stižu s drugog kraja Mediterana

Više s weba