OTKRIVENI DETALJI

Tko se sukobio na Republičkom stadionu? 'Vođa navijača je rekao kako su se potukli s Hrvatima koji su provocirali'

Image

Tučnjava navijača na Republičkom stadionu u Erevanu

12.9.2023. u 9:07/ Danas.hr

Tijekom jučerašnje utakmice Armenija - Hrvatska došlo je do tučnjave na južnoj tribini Republičkog stadiona u Erevanu, policija je reagirala i brzo ispraznila dio te tribine.

Kamere za vrijeme prijenosa dvoboja nisu prikazivale trenutak obračuna na tribinama, a u trenutku tučnjave teren je preletio i dron s armenskom zastavom.

Image
MINAMALNA POBJEDA

Hrvatska je osvojila važna tri boda nakon bitke u Erevanu i došla jako blizu plasmanu na EURO

Image
MINAMALNA POBJEDA

Hrvatska je osvojila važna tri boda nakon bitke u Erevanu i došla jako blizu plasmanu na EURO

OVDJE pogledajte makljažu na tribinama Republičkog stadiona…

Tko se potukao nije službeno objavljeno, spominje se da se tamo pojavila skupina Hrvata, to su kazali neki domaći navijači, prenose Sportske novosti.

"Na zapadnoj tribini bilo je oko 200 hrvatskih navijača i tamo je sve bilo u redu. Vidio sam dvije-tri skupine od po nekoliko navijača i na drugim tribinama u našim dresovima, i tamo je sve bilo dobro. Tko je sudionik te tučnjave nismo dobili informaciju. Pitali smo domaćine, ali nemamo odgovor, ne mogu reći je li se radilo o nekima našima ili nije, iako je i do nas došla priča, posve neslužbena, da bi se moglo raditi o našima", odgovorio je Jurica Jurjević, HNS-ov šef sigurnosti.

Sportske novosti u svojem pisanju navode kako je njihov novinar razgovarao s pojedinim navijačima koji su bili na utakmici, govorili su isto, da su vidjeli tučnjavu ispod semafora i dosta veliki dio tribine ispražnjen.

"Budući da je vođa navijača armenske reprezentacije rekao kako su se potukli s Hrvatima koji su provocirali svojim pjesmama, očito je tako. Ostaje da se dozna o kome se točno radilo. Bili su bez nacionalnih obilježja. Podsjećamo da zbog odluke UEFA-e hrvatskih navijača nije ni trebalo biti", stoji u tekstu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
UHVATILI FORMU

Bayern bez milosti prema trećeligašu za sedmu utakmicu bez poraza u nizu

Više s weba