DUGO SE KUHALO

VIDEO Otkrivena pozadina sukoba Ivana Jurića i Vagantija: Navijači izabrali stranu

Image

Dopisnik Tuttosporta je prenio kako su svi zgroženi Vagnatijevim ponašanjem

28.7.2022. u 20:16/ RTL Sport

Trener Torina, Ivan Jurić, našao se u fizičkom obračunu sa sportskim direktorom kluba Davideom Vagnatijem na pripremama u Austriji. Sve je zabilježeno video snimkom, koja je postala hit na društvenim mrežama.

Između njih našao se Marco Pellegri, član stručnog stožera, ali on nije uspio zadržati sportskog direktora koji se Juriću unio u lice na što ga je ovaj odgurnuo no to nije okončalo okršaj. Bilo je tu i teških riječi, ali navodno su se stvari smirile.

Nakupljeni bijes

Tijekom današnjeg dana Vagnati se nakon incidenta javio za Sky Sport i izjavio da je svađa između Jurića i njega stvar prošlosti.

"Došlo je do diskusije koju nije bilo lijepo gledati, ali kada se nađe dvoje ljudi koji odlučno žele napraviti posao, takve stvari se događaju. Trener što prije želi nove igrače i mi radimo sve što možemo kako bi to napravili", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Tuttosport piše kako je do sukoba došlo zbog nakupljenog bijesa tijekom proteklih godinu dana. Nezadovoljan je hrvatski trener činjenicom da mu klub prodaje najbolje igrače, a ne dovodi adekvatne zamjene. Dopisnik Tuttosporta je prenio Jutarnjem listu kako su svi zgroženi Vagnatijevim ponašanjem.

Upravo se čita

Image
IMAMO SVOJ ĐIR

Spora Hrvatska oduševljava Engleze: Guardian se naklonio umjetnicima šetajućeg nogometa

Isti izvor tvrdi da su navijači otvoreno stali na stranu temperamentnog Dalmatinca te da prst krivnje upiru u predsjednika Urbana Caira.

Više s weba

Pročitajte još

Image
U 41. MINUTI

Reakcija Hajdukovih navijača na drugi žuti karton kapetana Rijeke

Više s weba