ČEKA DRUGO SUĐENJE

Vušković se brani svim silama protiv dopinga: Tvrdi da je nevin, prošao je i detektor laži

Image
Foto: profimedia.hr

Nije mu svejedno budući da bi u slučaju da ne uspije dokazati nevinost mogao završiti iza rešetaka, a možda i završiti svoju nogometnu karijeru

7.2.2023. u 10:34/ Danas.hr

Bivši nogometaš Hajduka i trenutni branič njemačkog Hamburgera Mario Vušković svim se silama bori kako bi dokazao da je nevin. Posljednju utakmicu je odigrao 9. studenog i od tad se bori protiv optužbi.

Image
MOGUĆE GREŠKE U PROCEDURI

Vušković svjedočio o doping skandalu: 'Liječnik nije stavio poklopac...'

Image
MOGUĆE GREŠKE U PROCEDURI

Vušković svjedočio o doping skandalu: 'Liječnik nije stavio poklopac...'

Nakon što su mu uzorak A i B bili pozitivni na doping, mladi hrvatski reprezentativac je prvi put izašao pred sud u Frankfurtu i tvrdio da je nevin. Uz njega su bili suigrač Xavier Amaechi i liječnik Markus Jungbluth, a on je tvrdio kako nije sve bilo po pravilima.

Nije mu svejedno

Smatra da čašica za urin koju je morao predati nije bila propisno zatvorena, no isto tako ističe kako ne zna najbolje njemački jezik te samim time nije bio dovoljno informiran.

Nije mu svejedno budući da bi u slučaju da ne uspije dokazati nevinost mogao završiti iza rešetaka, a možda i završiti svoju nogometnu karijeru.

Drugo suđenje je na rasporedu u četvrtak, a na njega će Vušković doći nakon što je prošao detektor laži. Zaputio se u Englesku gdje je prošao ispitivanje koje je pokazalo kako je manje od jedan posto šanse da je namjerno koristio doping.

Više s weba

Pročitajte još

Image
'PONOSAN SAM'

Igor Štimac s Indijom osvojio novi trofej: Zabio je i bivši igrač hrvatskog prvoligaša

Više s weba