LIGA NACIJA

Za Hrvatsku će protiv Austrije u Beču navijati gotovo pola stadiona: Rasprodano svih 50 tisuća ulaznica

Image
Foto: profimedia.hr

Najposjećenija utakmica u ovom hramu odigrala se već davne 1960. godine kad je Austrija ugostila Španjolsku pred 90 tisuća gledatelja

16.9.2022. u 13:17/ RTL Sport

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u četvrtak 22. rujna čeka prva od dvije utakmice grupne faze Lige nacija u kojoj će Vatreni odmjeriti snage protiv Danske u Maksimiru na domaćem terenu te protiv Austrije u gostima. Hrvatska bi baš u tom odlučujućem susretu protiv Austrije trebala imati veliku podršku, a razlog je jasan.

Image
VATRENI IGRAJU NA SIGURNO

VELIKA GALERIJA Ove ćemo dresove gledati na SP u Kataru! Dvije reprezentacije iznenadile kreativnošću

Fotogalerija
Image
VATRENI IGRAJU NA SIGURNO

VELIKA GALERIJA Ove ćemo dresove gledati na SP u Kataru! Dvije reprezentacije iznenadile kreativnošću

Fotogalerija

Vatreni Beč

Dosta naših navijača živi upravo na tom području i u blizini, a i nije previše daleko ni za one koji žive u Hrvatskoj. Stadion na kojem će Vatreni nastupiti nosi ime Ernst Happel je rasprodan te će okršaj Hrvatske protiv Austrije uživo moći pratiti 50 tisuća ljudi. Nagađa se da će 20 tisuća navijati za Hrvatsku i uz to su ulaznice za hrvatski sektor rasprodane su u samo osam dana. Navijači će biti dodatan vjetar u leđa našim igračima, a cijena ulaznice je iznosila 250 kuna.

Stadion je izgrađen 1931. godine, a koristi ga samo austrijska nogometna reprezentacija. Najposjećenija utakmica u ovom hramu odigrala se već davne 1960. godine kad je Austrija ugostila Španjolsku pred 90 tisuća gledatelja.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Moussa Wague

Nova zvijezda Gorice za RTL: Došao je iz Barcelone, zabijao je na SP-u i želi se dokazati

Više s weba