SPEKTAKL ILI DEBAKL

O čemu to priča Davor Šuker?

Image
Foto: PIXSELL

I dok je izbornik svjestan da se navijači puk ozbiljno naljutio na svoje ljubimce, neki drugi kao da su izgubili vezu sa stvarnošću.

16.8.2012. u 7:43/ M. B.

SPLIT - Tek nešto više od deset tisuća gledatelja odlučilo je u srijedu navečer pogledati Štimčev debi na izborničkoj klupi. Poput rezultata, i atmosfera na tribinama bila je nekako tmurna, siva. Daleko od dekora koji je poljudska ljepotica priredila u nebrojeno mnogo navrata.

Iako to nije očekivao na startu svog mandata, Igor Štimac morao se na Poljudu suočiti s koncertom zvižduka koji je, mora se priznati, njegova selekcija i zaslužila. Izbornik je svjestan da se navijački puk ozbiljno naljutio na svoje ljubimce, no neki drugi kao da su izgubili vezu sa stvarnošću.

I dok se slažemo s izjavom kako je poraz sastavni dio sporta, neshvatljiv je ignorantski stav DavoraŠukera prema zvižducima i uvredama koji su stizali s poljudskih tribina.

"Ozračje je bilo spektakularno", ispalio je Davor Šuker koji kao da je bio na nekoj drugoj utakmici, možda na onoj Hajduka i Intera otprije dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to prekrasna večer, proslavili smo sto godina hrvatskog nogometa. Hvala Splitu, hvala Poljudu", govorio je predsjednik HNS-a.

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

Očito je nekadašnja zlatna kopačka u ignoriranju stvarnosti mnogo toga naučila od svog prethodnika, VlatkaMarkovića...

Upravo se čita

Image
SLUČAJ AGROKOR

Je li 11 mil. kn proračunskog novca bačeno u vjetar zbog podizanja optužnice? Što kaže DORH?

Više s weba

Pročitajte još

Image

Svjetska krema uličnih košarkaša u Lipiku: ondje bio i najbolji hakler svijeta Dušan Bulut

Više s weba