GNJUSNO

Amerikanka hrvatskog porijekla otkrila šokantne detalje zlostavljanja

Image
Foto: Profimedia

Kara Goucher je kći hrvatskog imigranta Mirka Grgasa

20.3.2023. u 12:32/ Danas.hr

Američka dugoprušica hrvatskog porijekla Kara Goucher je u autobiografiji 'Najduža utrka' otkrila gnjusne detalje zlostavljanja od trenera Alberta Salazara.

Image
VATRENI OPET ZAJEDNO

Dalić upozorio na opasnosti koje Vatrene vrebaju u kvalifikacijama i otkrio u kakvom je stanju Modrić

Image
VATRENI OPET ZAJEDNO

Dalić upozorio na opasnosti koje Vatrene vrebaju u kvalifikacijama i otkrio u kakvom je stanju Modrić

Kara je kći hrvatskog imigranta Mirka Grgasa koja je 2007. osvojila srebrnu medalju na 10.000 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu, a predstavljala je SAD na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. te u London 2012.

Ova 44-godišnjakinja u autobiografiji je otkrila detalje kako ju je zlostavljao Albert Salazar koji joj je bio trener od 2004. do 2011.

"Prilikom masaže je bez ikakvih riječi, upozorenja ili objašnjenja njegov prst ušao u moju vaginu. Mislila sam da nema šanse da me tako dira, da je samo loš maser, ali stvarno sam bila paralizirana i nisam znala što reći i kako prihvatiti to što mi se događa. Posljednji put kada sam osjetila da njegov prst ide tamo gdje ne bi nikad trebao, osjećala sam se tako neugodno da sam napustila Projekt Oregon i nikad o tome nisam govorila."

Inače, Salazar je optužen za seksualno zlostavljanje i dopingiranje atletičarki, prvotno je suspendiran na četiri godine, a potom i doživotno.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IGOR POKRAJAC

Hrvat s najviše nastupa u UFC-u: 'Da sam taj dan otišao na avion vjerojatno bih umro, a Mislav Vučetić Kure pravi je ratnik'

Više s weba