USKORO MOŽDA I NA OLIMPIJADI

FOTO/VIDEO Splitske cheerleadersice osvojile europsko zlato: Pogledajte 'vatreni' doček na Žnjanu

Image

Treba napomenuti kako je cheerleading prošle godine prepoznat od strane Olimpijskog odbora kao sport. Nakon što smo na posljednjim OI vidjeli premijerne nastupe sportaša u skateboardu, penjanju, baseballu, softballu i surfanju postoje naznake da će se i cheerleading pojaviti na Olimpijskim igrama 2028. godine

7.7.2022. u 15:04/ RTL Sport

Ekipa Cheerleading kluba Noa iz Splita osvojila je titulu europskih prvakinja u disciplini Cheer Hip Hop u Ateni. Dominantna predstava popularnih Spalatina u najjačoj od 12 disciplina na prvenstvu donijela im je zlato sa golemih 16.5 bodova prednosti ispred slovenskog Plesnog kluba M20 i norveškog KCD Vision Crewa.

Image
MOŽDA IH USKORO VIDIMO I NA OI

Splitske cheerleadersice osvojile europsko zlato: Pogledajte spektakularan doček na Žnjanu

Fotogalerija
Image
MOŽDA IH USKORO VIDIMO I NA OI

Splitske cheerleadersice osvojile europsko zlato: Pogledajte spektakularan doček na Žnjanu

Fotogalerija

Nastup Noa Spalatina oduševio je sve prisutne u atenskoj olimpijskoj dvorani, a jutros u 6 sati im je priređen spektakularan doček uz bengalke i šampanjac na splitskom Žnjanu.

Cheerleading na Olimpijskim igrama 2028. godine?

Nou su u Ateni predstavljale Zorana Barišić, Dora Parčina, Lana Peričić, Sara Krajinović, Petra Trogrlić, Rita Miletić, Leona Prlić, Marta Petric, Leona Vulić, Jelena Maljković, Paula Katić, Karla Gladina, Dorotea Paladin, Luna Rubić, Lucija Malogajski, Miamarija Mihajlović, Zara Martinović, Nika Marinović, Lucia Skender, Lucija Lučin, Marita Šaban, Jelena Radovniković, Vlatka Peričić. Ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez njihovih trenera i trenerica Slavice Donkov, Danijele Licitar, Ivane Šaškor, Marina Donkov, Petre Tomić.

Treba napomenuti kako je cheerleading prošle godine prepoznat od strane Olimpijskog odbora kao sport. Nakon što smo na posljednjim OI vidjeli premijerne nastupe sportaša u skateboardu, penjanju, baseballu, softballu i surfanju postoje naznake da će se i cheerleading pojaviti na Olimpijskim igrama 2028. godine.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ODLIČAN REZULTAT

Predsjednikovom sinu izmakla titula prvaka Hrvatske: Evo kako se bori Marko Milanović

Više s weba