TRENUTAK SLAVE

Legendarni brazilski nogometaš istrčao maraton u Berlinu, pobijedio ga 55-godišnjak

Image
Foto: Screenshot Twitter

Za njega je ovaj maraton imao poseban značaj. Kao što smo ranije spomenuli, on je trčao za svog oca, a sebi je postavio cilj da 42 kilometra završi ispod 3:40.00 što je i učinio

27.9.2022. u 16:23/ RTL Sport

Jedan od najvećih europskih maratona, onaj u Berlinu, održan je prošlog vikenda. Nevjerojatnu pobjedu je ostvario Eliud Kipchoge koji je još jednom srušio svjetski rekord, ali pažnju svjetske javnosti su dobili legendarni Brazilac Kaka i 55-godišnji John Casey.

Naime, nekadašnji dobitnik Zlatne lopte trčao je svoj prvi maraton u životu kako bi proslavio činjenicu da se njegov otac oporavio od posljedica zaraze koronavirusom. Brazilcu je za završetak maratona trebalo sasvim solidnih 3:38.06. Ono što je zaintrigiralo medije diljem svijeta je činjenica da je ispred Kake kroz cilj protrčao 55-godišnji veteran John Casey.

Casey je ostvario nevjerojatan rezultat u kategoriji starijih od 55 godina, a slavu diljem svijeta donio mu je njegov klub koji je podijelio fotografiju na kojoj se vide on i legendarni Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Johnov osobni zvjezdani trenutak danas je bio prolazak kroz cilj s Kakom. To znači da Johnova sprema zadovoljava standarde AC Milana", napisao je Caseyjev klub.

Upravo se čita

Image
potrošački šušur

Advent u punom sjaju, ugostitelji potvrđuju: 'Nismo mogli proizvoditi, koliko se troši!'

Ipak ni Kaka nije nezadovoljan završio utrku. Naime, za njega je ovaj maraton imao poseban značaj. Kao što smo ranije spomenuli, on je trčao za svog oca, a sebi je postavio cilj da 42 kilometra završi ispod 3:40.00 što je i učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Užas

Bivša velika zvijezda američkog nogometa pronađena mrtva u svom stanu

Više s weba