FNC 11

Promjene u posljednji čas: Satoshi Ishii i Edson Maceda otpali za spektakl u Areni Zagreb

Image
Foto: FNC 11

Satoshi Ishii i Edson Maceda otpali za FNC 11

24.5.2023. u 18:50/ Danas.hr

Još jednom se pokazalo ono što odavno znamo. Gotovo je nemoguće da početni card ne doživi promjene prije samog eventa, javlja FNC putem svog Facebook profila.

Fraktura nožnog prsta koju je doživio na jučerašnjem treningu uzrokovala je odustajanje Edsona Maceda, borca koji se u Areni Zagreb trebao suprotstaviti Ivanu Erslanu.

Image
FNC-OV SPEKTAKL

Našu MMA ikonu Ivicu Truščeka u Areni očekuje 80. borba u karijeri: 'Ovo će biti poput rock koncerta'

Image
FNC-OV SPEKTAKL

Našu MMA ikonu Ivicu Truščeka u Areni očekuje 80. borba u karijeri: 'Ovo će biti poput rock koncerta'

Brzom reakcijom organizatora nađena je zamjena u rekordnom vremenu i Erslanov novi protivnik, vrlo iskusni Dirlei Broenstrup već je u avionu na letu iz Sao Paula za Zagreb.

Shamil Irisbiev početkom tjedna se razbolio, a jučer je ustanovljeno kako se radi o upali pluća te je bio primoren otakazti svoj nastup.

Brzom reakcijom tima, Marko je dobio novog protivnika te će u zagrebačkoj Areni snage odmjeriti s znatno iskusnijim, Maurom Paixaom (10-6-0).

Najgora vijest je ozljeda koljena Satoshia Ishia na jednom od posljednjih treninga. Iako je pokušano sve da se Satoshi osposobi za borbu do nje ipak neće doći na eventu u nedjelju. Borba je odgođena i održati će se na jednom od narednih FNC evenata.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Bojković spreman za spektakl u Zagrebu: 'Taj rat protiv dragog prijatelja mi je otvorio oči'

Više s weba