LEGENDA

Slavni Emil Zoraj ušetao u dvoranu OŠ Jelkovec i vrijeme kao da je stalo: 'Ja najopakiji tip u gradu? Svašta komentiraju ljudi, ja sam prvo umiljat a onda opasan'

Image
Foto: Screenshot

Emil Zoraj i Sandrino Starčević iznijeli su za Net.hr svoje dojmove o 22. prvenstvu Hrvatske u tajlandskom boksu

18.3.2023. u 17:49/ Net.hr/Danas.hr

Kad se pojavio onako u kožnoj jakni, poput najvećeg frajera, svi su počeli zuriti u njega. Da, uzbudljivo je bilo danas na 22. prvenstvu Hrvatske u tajlandskom boksu koje se održalo u OŠ Jelkovec. Među uzvanicima, onima koji su došli uživati i oplemeniti veliki povratak tajlandskog boksa u Zagreb i Hrvatsku, najbrutalnijeg borilačkog sporta na svijetu, bio je i slavni borac Emil Zoraj.

Image
Goloruk na planinu

Glory se prisjetio posljednjeg Cro Copovog kickboxing meča: Pogledajte kako je Mirko prebio dopingiranog Amerikanca

Image
Goloruk na planinu

Glory se prisjetio posljednjeg Cro Copovog kickboxing meča: Pogledajte kako je Mirko prebio dopingiranog Amerikanca

Velika karijera

Zoraj je bivši profesionalni borac koji iza sebe ima veliku i uglednu karijeru - kickboksač i Muay Thai udarač, vlasnik pojasa WBC Muay Thai International Super srednje kategorije (-76 kg), Euro-afrički Muay Thai prvak -76 kg iz 2008., 2006 WKA Thai Boxing svjetski šampion -76 kg, 2005 WKA Thaiboxing svjetski šampion -83 kg, 2005 It's Showtime 75MAX Trophy Tilburg Pool B šampion i vlasnik i MTA europskog pojasa trostruki IMTA europski Thaiboxing šampion, plijenio je pažnju brojnih amaterskih boraca koji žele biti kao on. Svojom pojavom i borilačkom veličinom Emil Zoraj bio je u središtu pozornosti u sportskoj dvorani OŠ Jelkovec.

Emil Zoraj iznio je dojmove za Net.hr zajedno sa jednim od organizatora Sandrinom Starčevićem. Upitali smo ga kako komentira to što narod, ljudi, novinari i ostali koji prate borilačke sportove i upoznati su sa sportskim likom i djelom Emila Zoraja, nekad su ga spominjali a neki ga još uvijek spominju, govore o njemu u kontekstu najopakijeg lika u gradu Zagrebu.

"Svašta komentiraju ljudi, ja sam umiljat - prvo umiljat a onda opasan", kazao je za portal Net.hr dobro raspoloženi Emil Zoraj.

Sandrino Starčević: 'Emil je fenomenalan. Često obilazi zagrebačke klubove, pomaže dečkima...'

Sandrino Starčević, predsjednik Zagrebačkog saveza tajlandskog boksa i glavni trener u klubu Muay Thai Academy, čovjek koji jako puno radi na popularizaciji Muay Thaija u Zagrebu, nadovezao se na izjavu Emila Zoraja i naše šaljivo pitanje koje je išlo u smjeru fantastičnih sportskih dostignuća. Jer, u trenutku našeg razgovora s njima - obojica su u rukama držali šampionski WBC pojas Emila Zoraja - a to je ono o čemu sanjaju svi borci koji su nastupili na 22. Državnom prvenstvu u tajlandskom boksu.

"Ma Emil je fenomenalan. Često obilazi zagrebačke klubove, pomaže dečkima, čak je ljetos održao seminar i ovo ljeto isto planiramo. Mislim da je lijepo što grad Zagreb ima od nekog učiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte u prlloženom Facebook videu čitav razgovor s Emilom Zorajom i Sandrinom Starčevićem.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Finale Svjetskog prvenstva

Pao je novi svjetski rekord u plivanju: Talijan oduševio na 100 metara leđno

Više s weba