JAKA GLAVA

Zaradio pravo bogatstvo: Hrvatski pokeraš završio 5. na Svjetskom prvenstvu i ušao u povijest

Image
Foto: Screen shot

Matija Dobrić iz Slatine je nakon devet dana stigao do glavnog stola na World Series of Poker no nije uspio otići do titule svjetskog prvaka

16.7.2022. u 18:55/ rtl.hr

Slavonac Matija Dobrić osvojio je peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u pokeru u Las Vegasu. Taj rezultat je najbolji u povijesti hrvatskog pokera.

Na World Series of Poker nastupilo je preko devet tisuća najboljih pokeraša iz cijelog svijeta, a Dobrić se nakon 9 dana našao među najboljih deset.

Nakon što je ušao u finale iz Las Vegasa se javio za RTL.

Image
POKERAŠ U TOP DESET

Ekskluzivno za RTL iz Las Vegasa! Razgovarali smo s Hrvatom koji lovi 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka

Image
POKERAŠ U TOP DESET

Ekskluzivno za RTL iz Las Vegasa! Razgovarali smo s Hrvatom koji lovi 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka

"Evo upravo je završio dan sedmi main eventa u Vegasu. Bilo je jako naporno danas nakon 17 sati igre, a svaki dan prije smo igrali po 14 sati… Jako sam umoran. Sva sreća, sutra je dan odmora prije finalnog stola u kojem igramo za 10 milijuna dolara. Nadam se da će napokon u Vegasu zasvirati hrvatska himna", kazao je tada. Kako je izgledala njegova zadnja 'ruka' pogledajte ovdje.

Nažalost, himna nije zasvirala, ali njegovo peto mjesto je zaista vrijedno pažnje, a i donijelo je ozbiljan prihod. Naime, ovaj uspjeh vrijedi 2.250,000 dolara odnosno 17 milijuna kuna.

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVAKA ČAST!

Sjajna Leona Popović u zadnjem slalomu sezone je druga, ispred velike Mikaele Shiffrin

Više s weba