do 4. travnja

Osječki skate park postao trening centar za Olimpijadu u Tokiju

Image

Sljedećih dana Osijek je rezerviran za vrhunsku zabavu, sport i puno adrenalina, jer će ondje najbolji svjetski BMX vozači i drugi ekstremni sportaši pokazati vratolomije od kojih zastaje dah. Za ljubitelje glazbe neće manjkati sjajnih koncerata.

Foto: Arhiva/Marko Mrkonjić/PIXSELL

Kako je Mađarski biciklistički savez i najavio, u osječki skate park dolazi čak 18 BMX vozača iz Mađarske

30.3.2018. u 12:34/ Vijesti.hr

Kako je Mađarski biciklistički savez i najavio, u osječki skate park dolazi čak 18 BMX vozača iz Mađarske koji će u periodu od 30. ožujka do 4. travnja uvježbavati najzanimljivije trikove te tako započeti pripreme za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Ekipa će na raspolaganju imati cijeli skatepark i foampit – bazen sa spužvama za učenje trikova, a osim toga, organizacijski tim Pannonian Challengea osigurat će im zanimljiv
program tijekom njihovog boravka.

Pozivamo vas na konferenciju za medije, 30. ožujka u 14 sati u skate parku na kojoj ćemo službeno otvoriti sezonu priprema za OI 2020. Na konferenciji će sudjelovati Jurica Barać, generalni direktor Pannonian Challengea, Žana Gamoš, zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka i Robert Pichler, predsjednik BMX odbora iz Mađarske.

Podsjetimo, Međunarodni olimpijski odbor (MOO) službeno je u olimpijski program uvrstio BMX freestyle i skateboard, čime je kompletiran prodor urbanih sportova na svjetsku pozornicu profesionalnog sporta.

Tako će već 2020. godine u Tokiju gledatelji prvi put moći uživati u nemogućim vratolomijama i impresivnim trikovima izvrsnih BMX vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
USUSRET PANNONIAN CHALLENGU

Mađari stigli u osječki skate park koji je postao trening centar za Olimpijske igre u Tokiju

Više s weba