pannonian challenge

Skateri zapalili Copacabanu: pred punim tribinama slavio Brazilac Alves

Image

Na sami vrh popeo se Brazilac Lucas Alves, koji je pomeo konkurenciju u prvoj vožnji, a na drugu u treću stepenicu postolja popeli su se Bruno Vranić iz Slavonskog Broda i Zagrepčanin Antonio Peković

9.6.2017. u 21:30/ Vijesti.hr

Drugi natjecateljski dan Pannonian Challengea obilježile su fantastične vožnje skatera iz cijele regije ali i šire. Pune tribine, razigrani park Copacabana, sunce i dobra glazba učinili su da još jedan dan ovog festivala prođe i brže nego smo željeli. No, tek sada slijedi provod, bar onaj za koji treba manje hrabrosti, ali pokoji plesni pokret – S.A.R.S., ABOP i Pips večeras od 22:00 će zapaliti dvorište Vege.

A evo kako je danas izgledao podij. Na sami vrh popeo se Brazilac Lucas Alves, koji je pomeo konkurenciju u prvoj vožnji, a na drugu u treću stepenicu postolja popeli su se Bruno Vranić iz Slavonskog Broda i Zagrepčanin Antonio Peković. U konkurenciji amatera najbolji su bili Toni Despot, Marin Srzentić i Antonio Horvat.

Pannonian Challenge svoj program nastavlja još i sutra kada na impresivni skate park stižu ponajbolji vozači BMX-a svijeta. Ovaj najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe ovih dana slavi osamnaesti rođendan svog postojanja, a tu je obljetnicu obilježio vrhunskim sportskim i glazbenim izvedbama. No, ono najuzbudljivije tek stiže. Više o programu pronađi na pannonian.hr.

Više s weba

Pročitajte još

Image
novo izdanje festivala

Predstavljeno 22. izdanje Pannonian Challengea u Osijeku!

Više s weba