SRAMOTA U FIRENZI

Poludjeli trener pred svima prebio mladog Srbina!

shimmer fallback

Trener Fiorentine sasvim je izgubio kompas kada mu je srpski reprezentativac Adem Ljajić ironično zapljeskao zbog toga što ga je izvadio iz igre. Delio Rossi je pred svima šakama nasrnuo na mladog igrača.

3.5.2012. u 9:42/ RTL

Sramota u Firenzi - tako bi se mogle nazvati scene kojima su svjedočili domaći gledatelji, ali i oni ispred malih ekrana. Fiorentina je već nakon pola sata igre gubila od Novarre 0:2, pa se trener domaćih Delio Rossi odlučio za izmjene.

U 32. minuti prvo je povukao mladog srpskog igrača Adema Ljajića koji mu je po izlasaku iz igre ironično zapljeskao na tom potezu, a dobacio je i pokoju psovku.

Rossi je na to potpuno izgubio živce, nasrnuo na mladog Srbina, izudarao ga šakama, a podivljalog trenera jedva je obuzdao liječnik Fiorentine Paolo Manetti, te pomoćni trener i igrači s klupe spriječivši tučnjavu do koje bi zasigurno došlo da nisu intervenirali.

Odmah nakon utamice predsjednik Fiorentine je povukao jedini logični potez te dao trenutni otkaz Deliju Rossiju.

"Bili smo prisiljeni donijeti ovakvu odluku, bio je to ozbiljan incident. Rossija znamo kao mirnog čovjeka, razgovarali smo s njim, bio je spreman ispričati se, no ovako je moralo biti", stoji u priopćenju kluba s Artemio Franchija.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAISKRILO JE

Incident u Puli, sportski direktor nakon utakmice izvrijeđao suca: 'Smeće, više ne dolazi ovdje tako suditi...'

Više s weba