GDJE ČELJAD NIJE BIJESNA NI KUĆA NIJE TIJESNA

Postani i ti predsjednik HNS-a!

20.2.2011. u 9:19/ E.M.

Hrvatski nogometni savez od nedjelje ima dva predsjednika - Vlatka Markovića i Igora Štimca. Je li to konačan broj?

Igor Štimac okupio je u nedjelju 25 zastupnika i otvorio izvanrednu skupštinu HNS-a u hotelu Westin. Jednoglasno su poništili sve odluke sa sjednice sa skupštine od 17. prosinca na kojoj je Vlatko Marković ponovno izabran za predsjednika HNS-a.

"Ovo je izvanredna skupština sazvana po hitnom postupku. Tražili smo od Markovića da je sazove u rou 30 dana, ali to nije učinio. Gajim osjećaje prema Markoviću, ja znam da on ne zna što se ovdje dešava, on je u svojim poznim godinama predmet manipulacije. Nitko nema privatizirati HNS" istaknuo je Ivan Brleković.

Štimac će nakon skupštine predati zapisnik sa sjednice Uredu državne uprave. Ured u roku 30 dana mora objaviti je li Igor Štimac novi predsjednik HNS-a.

Nakon poništenja odluka s prošle sjednice, Igor Štimac jednoglasno je izabran za novog predsjednika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ovog puta atmosfera je bila napeta, a zaštitari su detaljno legitimirali prisutne. Skupština je otvorena puštanjem hrvatske himne.

"Nema ništa više za reći od onoga što je novinarima u srijedu u priopćenju napisao predsjednik HNS Vlatko Marković i što je u subotu kazao glavni tajnik Zorislav Srebrić rekavši da Fifa i Uefa neće priznati nikakve odluke donesene na skupštini 20. veljače, što su potpisali glavni tajnik Fife Jerome Valcke i Uefe Gianni Infantino", naglasio je glasnogovornik HNS-a, Davor Gavran.

Upravo se čita

Image
ZAŠTITA RADNIKA?

COVID-19 uskoro profesionalna bolest? EK preporučila ažuriranje preporuke

Zorislav Srebrić  već je odbacio mogućnost postojanja dva predsjednika jer "pravo djelovanja ima samo onaj tko je pravilno registiran u Uredu državne uprave".

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ DRUGOG TABORA

Belgijanci oduševljeni Vatrenima: 'Igraju rock 'n' roll nogomet! Favoriti su, ali...'

Više s weba