Preminuo u 27. godini

Ante Gadža o preminulom Denisu Totu: 'Igrali smo mnogo puta međusobno, naravno da bi porazgovarali'

Image
Foto: Screenshot / @RK Butel Skopje

Hrvatski rukometni reprezentativac i rukometaš Vardara, Ante Gadža, sutra treba igrati utakmicu protiv Butela za koje je nastupao preminuli Denis Tot.

8.4.2022. u 18:47/ RTL.HR

Denis Tot, 27-godišnji hrvatski rukometaš koji nastupa za makedonskog prvoligaša Butel, podlegao je ozljedama i preminuo je u skopskoj bolnici. 

Navodno se sve zbilo u jednom noćnom klubu u Skoplju gdje je došlo do sukoba sa zaštitarima. Međutim, ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova demantirala je takve napise i izvijestila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu u kritičnom stanju zbog srčanog zastoja.

Image
Tužne vijesti

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Image
Tužne vijesti

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u makedonskoj bolnici

Gadža je rekao za RTL: "Probudili smo se ujutro sa zaista tragičnim vijestima. Mi zaista ne znamo puno, sutra smo trebali igrati međusobnu utakmicu, pripremali smo se za dvoboj."

Glasnogovornik makedonskog MUP-a potvrdio da rukometaš nije imao vidljivih tragova nasilja

“Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava javnost da je jučer u 04:11 iz Kliničkog centra dojavljeno policiji da im je DT dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. Policijska uprava u Skoplju poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja i o tome ćemo na odgovarajući način izvijestiti javnost", pripćili su iz makedonskog MUP-a.

Tot je rođen u Đakovu. Tamo je započeo rukometnu karijeru i igrao do 2015. godine kada je prešao u Ademar Leon. Zatim je igrao za Poreč i Bjelovar, a iz austrijskog Bucka preselio se u Ohrid. U tom makedonskom klubu proveo je dvije sezone, a potom je došao u Butel. Upravo je sutra Butel Denisa Tota trebao igrati protiv Vardara za koje nastupa Ante Gadža.

"Poznavali smo se, igrali smo puno puta međusobno, naravno da bi porazgovarali u tim trenucima, ali koliko smo saznali iz njegovog kluba, mislimo da je bio sam vani, tako da nemamo nikakve informacije i ne znamo sto se dogodilo," rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nove loše vijesti

Sezona gotova za Mikkela Hansena: Velikog rukometaša pogodila teška bolest, klub poručuje: 'izvan je životne opasnosti'

Više s weba